Bangood SBS İade

25 Eylül 2024 14:21

Arkadaşlar merhaba, Bangood SBS'den parasını geri alabilen oldu mu? Bana tekrar ulaşıp Bangood'un güncellendiğini ve site linkini bana attılar. Giriş yaptım, yatırdığım tutar içeride hâlâ mevcut ve çekme işlemi yaptığımda çekim yapmadığımı ve müşteri hizmetlerine bağlandığımda hâlâ para yatırıp içeride olan paramı geri çekebileceğimi söylüyorlar. Parasını geri alan oldu mu?

profile profile

Yorumlar (6)

Cesim
Cesim

Vallahi bende aynı durumdayım Mayıs 2024 ten beri bekliyorum ama bir türlü alamadım ve yaklaşık 20 gündür siteye giriş yapılmıyor goex e bağlı olduğu için ben 8 ayda 1400 dolar yatırdım ve para hesabıma transfer oldu ama blokchain e takılı onlarda 3200 dolar bile yatırdıktan sonra bana cevap vermiyor yani ne yapabilirim bilmiyorum artık

Yalnız

Kredi kartına 15 şer bin 2 yıl boyunca 2 yılımı çaldı bu şirket nereye başvursak bilemedim arkadaş

Yalnız

Ve tam hesapta 5450 bin dolar var hepsi gitti şu an 2 yıl boyunca ayda 15 bin ödeyeceğim yani bu 2 yılına mal oldu ve banada kocaman bir ders geçmiş olsun arkadaşlar

Yalnız

Aynen sürekli para isteyecekler ve o katlanarak büyüyecek ben böyle şeyleri anlamam zaten ama bende bulaştım şu an tam 2750 bin dolar istiyor 5 görevin kalmıştı

Engin
Engin

Ben alamıyorum sürekli para istiyorlar ne yapacağız

Abdullah

Dostum vallahi parayı almak için hep para yatırın diyor

Engin sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 16:02
Bangood'dan Para İadesi Almak Mümkün mü
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Bangood. SBS Sitesine Giriş Kapatıldı Mı

17 Temmuz 2024 20:30