Bandırma Kaymakamlığı Girişinden Yardımcı Olmadan Atar Gibi Yolladılar!

Bandırma Kaymakamlığı Girişinden Yardımcı Olmadan Atar Gibi Yolladılar!
20 Temmuz 2024 23:10

Bandırma Hükümet Konağı Kaymakamlık'taki güvenlik görevlisi beyefendi ve Açık Kapı'daki gözlüklü hanımefendi, bizi Kaymakam Bey ile görüşmemize izin vermedi. Hatta Kaymakam Bey'in sekreteri ile görüşelim bari, evimiz yandı, eniştem ile kardeşimin evinde misafiriz, destek ve yardım talep edelim dedik. Olmaz, görüştüremeyiz dedi. Bandırma'daki Sosyal Yardımlaşma'ya gidin dedi. Gittik, yardımcı olmadılar. Tekrar oraya gidin, ben sizi kimseyle görüştüremem dedi. Devletim, evim yandı, yardımcı olur dedim. Durumu anlatayım dedim, görüştüremem diyerek kızarak bizi oradan kovaladı. Bandırma Hükümet Konağı girişindeki Açık Kapı'daki gözlüklü hanımefendi, sayın devletim, bana yardımcı olun. Başıma gelen ani yangın afeti günahtır, bebeklerim var.

21 Ağustos 2024 07:02

Sayın cumhurbaşkanım, ağır sorunum var. Evim yandı. Yaşadığıma dair belirten belgeler ile Bandırma kaymakamlık sosyal yardımlaşmaya gittik, vakfı müdür yardımcısı bayan, resmen bizi çocuk gibi azarlarca ağır konuştu, "okuma yazmanız yok mu sizin"diye bağırdı. Birkaç günler önce e-devlet ten ağır durumumuzu yangını mağduriyetimizi anlatıp yardım talep ettik. Başvurduk. Diye durumumuzu belirttik, başvurunuz görünmüyor dedi, e-devlet üzerinden telefondan gösterdik, başvuruyu cevap bile veremedi, mağdur edildiğimizi belirtmek için, Bandırma kaymakamlığına gittik, kaymakam özel kalemine çıkma sebebimiz bu. Ayrıca evimizin yandığını onlara da kaymakam beye de belirtip bari siz yardımcı olun, demek istedik, fakat ; Bandırma kaymakamlık binasına özel kalemi derya çolak gitme sebebim bu özel kalemi kadına durumu anlattık, hatta daha önce aşağıdaki, Bandırma kaymakamlığındaki girişteki açık kapıdaki bir bayanın, bizi yukarı çıkarmadığını, sizle görüştürmemek için, kaymakamın özel kalemi şimdi çıkacak. Görüştüremem. Diye zorluk yarattı dedik. Bandırma kaymakamlığı özel kalemi derya çolak bayanın bize cevabı "demek size Bandırma sosyal yardımlaşma müdür yardımcısı bağırdı, aşağıdaki açık kapıdaki bayanda, bana çıkarmakta Zorluk çıkarıp, bağırdı, herkes bağırıyor o Zaman size öyleyse, diye" alakasız bir cevap verdi. Biz aşağıdaki "Açık kapıdaki bayan bağırdı demedik. Size çıkarmakta zorluk çektirdiler, dedik çıkacak görüştüremem dedi, dedik ". Bağırdı demedik. Tek bağırarak davranan kişi Bandırma sosyal yardımlaşma vakfı müdür yardımcısı kadın bağırdı, bize, okuma yazmanız yok mu, diye bağırdı. Bildirelim diye, siz yardımcı olun, kaymakam bey yardımcı olsun. Mağduriyete diye, geldik. Dedik. Konuyu saptırmaya bizim belirttiğimiz, durumu saptırmaya çalıştı, kaymakam yardımcı özel kalemi bayan. Renkli gözlü açık saçlı şişman Bir bayandı, kaymakam özel kalemi. Resmen bizi anlamamak için konu saptırmaya çalıştılar. Sayın devletim.

Ankara İtfaiye Çankaya Personel Üslupsuzluğu

15 Ağustos 2024 13:40

04 Kasım 2024 14:52
Şuheda sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Mavi Bungalov, İşletmecinin Saygısız Davranışı

02 Eylül 2024 22:28