Banabilet.com E-bilet Teslimat Süresi Sorunu

Banabilet.com E-bilet Teslimat Süresi Sorunu
17 Nisan 2024 16:37898

Bilet aldım ancak sitenizde biletin ne kadar süre içerisinde tarafıma aktarılacağı yazmıyor. Destek ile iletişim kurduğumda, kapıların açılmasına iki saat kala teslimatın yapılacağı şeklinde cevap verdiler. Ailemle birlikte katılacağımız bir etkinlik için bilet alıyorum ve kapının açılmasına iki saat kala biletimin devredilemeyeceği bilgisinin gelmesinden endişe duyuyorum. Bir günlük planımın gün sonunda hüsranla sonuçlanmaması ve size olan güvenimin artması için bilet teslimatlarında net süreler belirtmeniz gerektiğini düşünüyorum. Biletimin teslimatı konusunda hızlandırma işlemi yapmanızı rica ediyorum. Referans numaram 240417773123'tür.

20 Nisan 2024 12:10

17 nisanda bana biletten 2 tane ga-Pendik maçına bilet aldım ama 72 saattir transfer surecinde görünüyor destek standart cevap veriyor biletim teslim edilecek mi şüpheliyim, ucuza alınan biletleri teslim etmeyip pahalıdan satılanları teslim ediyorlar diye yorumlar okuyorum küçük kızıma Mac için söz verdim ama bileti transfer etmediler

17 Nisan 2024 18:53 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Destek ekibimiz tarafından sizlere en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla,

17 Nisan 2024 22:40

Değerli müşterimiz, Belirtilen süre olası en geç gerçekleşecek süre olmakla beraber daha erken tamamlanacağını öngörmekteyiz. Bilginize sunar iyi akşamlar dileriz. Saygılarımızla, Banabilet Ekibi.

18 Nisan 2024 13:18

Takip ediyorum bazı kişilerin biletleri gelmiş bazı kişiler alamadık vs gibi yorumlar yazmışlar. Bütün bir hafta sonumu planlayabilmek için biletlerin transfer edilmesini bekliyorum işlem şu an transfer sürecinde olarak görünüyor ancak transfer işleminin bu kadar sürmesi düşündürüyor. İşlemi hızlandırırmısınız

19 Nisan 2024 19:25

Teslimatım henüz gerçekleşmedi, destek ekibi her mesajında en kısa sürede teslim edilecektir diyor ama hafta sonumu planlamak için teslimat bekliyorum

20 Nisan 2024 10:43

Banabilet.com sitesinden 17 nisanda 2 tane bilet aldım biletler 72 saattir transfer surecinde görünüyor site içerisindeki destek talebine sürekli e biletleriniz Passo kartınıza yüklenecektir diyorlar Mac yarin ve şehir dışından geleceğim kızımı ilk defa maça götüreceğim sitedeki alici korumasına güvenerek kızıma da söz verdim ama biletim teslim edilmedi maça 2 saat kalaya kadar teslim edilir yazıyorlar ben Sakarya'da çıkıp gelip eğer bilet teslim edilmezse geri mi doneyim?

Yorumlar(5)

22 Nisan 2024 16:34

Biletler maç günü saat 17:00 gibi geldi ben 408 blok almıştım biletlerden birisi 408 diğer 410 geldi. Bir şekilde biletler teslim edildi ama teslim edilene kadar aklınızda bir acaba bilet gelir mi gelmezse ne olacak sorusu var. Transfer işlemi bu kadar uzun sürmemeli bence. Bir daha bilet alır mıyım tam emin olmamakla beraber deniz düşen yılana sarılır mantığı ile zor durumlarda belki alırım

Serhan
Serhan
18 Nisan 2024 01:51

Bende GS-Pendik maçına aldım. Teslimat bekliyor yazıyor

Cengizhan
Cengizhan
17 Nisan 2024 23:33

Hocam bilet geldi mi bende bilet alacağım oradan ama emin olamadım

Banabilet.com Biletim Hallen Yansımadı Passoya Maça 1 Saat Kaldı

Umut
11 Şubat 2024 17:51858

Merhaba, bir saat önce sizden bilet aldım ancak hâlâ biletim ne SMS yoluyla ne de e-posta yoluyla ulaşmadı. İki bin TL p...

Banabilet.com Biletim Üzerinden Hayli Zaman Geçmesine Rağmen Halen Gelmedi

Yusuf
1 Mart 2024 15:06788

12 saatlik yoldan geleceğim için biletin hemen devralınacağı söylenmişti ancak hala bekliyorum. Acil olarak bilgilendiri...

Banabilet.com Biletim Üzerinden Hayli Zaman Geçmesine Rağmen Halen Gelmedi
1 Yorum

Muhammed
17 Mayıs 2024 20:34923

Biletim 10 saattir transfer sürecinde ve ne zaman hesabıma yatacağına dair bir tahmin bile alamıyorum. Destek ekibinden ...

Banabilet.com Pişmanlıktır!

Banabilet.comPişmanlıktır!

Ali
Banabilet.com'un Yaptığı Hatalı Transferden Dolayı Mağdur Oldum!

Banabilet.com'unYaptığı Hatalı Transferden Dolayı Mağdur Oldum!

Yavuz
Banabilet.com Para İadesi Sorunu!

Banabilet.com Paraİadesi Sorunu!

Salih