Balım Evim Mobilya İş Disiplini Sıfır, Mağdur Olduk!

11 Temmuz 2023 15:00

Balım Evim Mobilya Arnavutköy mağazasından biz yemek odası takımı aldık ve sandalyenin ayaklarını yanlış getirmişlerdi sonra bir hafta sonra gelir değil mi bayramdan önce bizim istememiz olacak dedik. Gelir gelir dediler daha sonra gelmedi getirme ücreti olarak 400 TL verdik onların iş disiplinsizliği sebebiyle biz mağdur olduk. Bayramdan sonra gelecek dediler yine aynı ürün geldi yine yanlış olan ürünü tekrar göndermişlerdi dalga geçer gibi 1 Temmuz'da bizim istememiz vardı tarihlerimizi her şeyimizi yaptırmıştık nisan şekerlerine çikolatalarını hepsi cop oldu ve gelmedi.

Daha sonra bugün için pazartesi günü gelecek dediler. Bugün de yarın kargoya vereceğiz dediler paramızı peşin verdik aradığımızda işlerine geldikleri zaman telefonu açıyorlar böyle bir işte disiplini yok gerçekten mağdur olduk. Bin pişmanım aldığıma.

Sinan
Sinan

Maalesef sizin gibi bizde mağdur olduk, mağduriyetinin hala devam ediyor. 2 ay oldu

Yasemin
Yasemin

Merhaba bizden ürün aldınız ayaklar yanlış geldi ve biz size 1000₺ olan ayak farkını geri iade ettik. Sizde kabul ettiniz. Dekontu mevcuttur. Haksız kazanç asla sağlamadık mağdur etmedik. Ürün alımında Kocaeli olan adrese 400₺ olan gönderim ve kurulum bedelidir. Bahsettiğiniz 400₺ kabul ettiğiniz ve uzak mesafe herkese uygulanan bir ödemedir.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 15:20
Balım Evim Mobilya Yanlış Renk Sandalye Ve Geciken Teslimat Sorunu

18 Ekim 2024 20:49
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Yemek Takımı Kusurlu Çıktı, Mağaza Sorunumu Çözmüyor

11 Ekim 2025 14:29