Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Balıklı Rum Hastanesi Cildiye Bölümü Ve Asistanı

24 Haziran 2024 16:43

Merhabalar, 5 aydır yüzümde ki sivilceler için cildiye doktoruna gidiyorum.
İlaç tedavisine başladık ve ilacın yan etkileri olabileceği için doktor izni ve benim iznim olan bir reçete olmadığı takdirde ilacı temin edemiyorum.
En son 1 ay öncesin de gittim ve ilacımı yazdı, 1 ay sonra gel tekrardan yazayım dedi.
3 ay sonra düğünüm var ve ilacın hamileler üzerinde de büyük yan etkileri var, ilacın vücuttan atılma süresi de 2 ay.
Bayram sonrasında aradığımda 2.5 aylık bir izne çıktığı söylendi.
Bende asistanıyla görüşmek istedim çünkü tedavi de son 1 ayım kaldı ve düğünüme çok az bir süreç kaldı.
Asistanından yardımcı olmasını rica ettim bana karşı tutumu başka cildiye doktoruna gidin oldu.
Hayatımda böyle bir saçmalık duymadım.
Ben 5 aydır buraya kaç bin lira para harcadım tedavimin bitmesini bekliyorum.
Bu kadar saçma bir tavırla hiçbir yerde karşılaşmadım.
Ama hakkımı arayacağımdan emin olabilirsiniz.
Normal de sürekli bu hastaneye gelirim ama bu tutumunuzdan sonra asla bir daha gelmem.

25 Haziran 2024 10:51 (Şikayetten 18 saat sonra)
Gizem
Gizem
25 Haziran 2024 13:37

Merhabalar. Bütün hastaların bilgilendirildiğini yazmışsınız benim de dahil olmak üzere. Sizce bir bilgim olsa buraya yazar mıyım ya da arar mıyım öncelikle onu öğrenmek istiyorum. Çünkü bir bilgim yoktu. Bana geçen ay geldiğim de tahlil yapıldı, bazen değerlerim iyi olduğu için bir daha ki ay geldiğimde doktorum tahlil istemiyordu. En son geldiğim de bir kutu ilaç yazdı tahlil yapıp. En kötü ihtimalle bir aylık bir ilaç tedavisi kalmış bir hastaya 2 kutu ilaç yazarsın. Eğer izne çıkacaksan. Çünkü ben bir hasta olarak ona durumumu anlattım ve bir daha ki ay tekrardan gelmemi söyledi. Ve asistanının o soğuk tavrıyla başka cildiye doktoruna gidin demesi hayret verici o zaman siz bana bugüne kadar verdiğim bütün ücretleri geri iade edin gideyim. Tedavimin bitmesine son 1 kutu ilaç kalmışken çünkü hangi cildiye doktoruna gitsem dalga geçer.

25 Haziran 2024 15:59

Size daha fazla yardımcı olmamız adına [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi göndermenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Fuar Hastanesi Muayene De Dahil İçeride Bir Dakika Bile Kalmadan Çıkarıldım

06 Nisan 2024 00:29

24 Nisan 2024 23:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Kapanışı Sonrası Tedavi Ve Para İadesi Sorunu

19 Ekim 2024 23:36