İbrahim sonuçtan memnun

23 Ağustos 2023 01:00
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüş sağlandı Parça tedarik edildi teşekkür ederim.”

2023 Mayıs ayında Kadıköy Balcı motordan Arora zrx200 modelini aldım. Daha 500 km olmadan motordan patlama sesi geliyordu. Balcı Motor Kadıköy servise götürdüm egzoz contasının düştüğünü sorunu hallettiklerini söylediler. Aradan 2 hafta bile geçmeden aynı problem tekrarladı, sürtme sesi çıkmaya ve arka fren tutmamaya başladı. Götürdüm. Motorum yaklaşık 20 gün serviste kaldı ve bana bir yerde çatlak olduğunu ve garanti dışına çıktığını söyleyip 500 TL para ödettiler. Motoru teslim aldım ama hiçbir arızası giderilmemişti aynı ses tekrar geliyordu ve arka fren tutmuyordu. Ertesi gün tekrar bıraktım ve 3 gün daha kaldı ve motorun bütün orijinalliği bozuldu vidalarını değiştirmişler bilgim dışında işlem yapmışlar. Sonra bana 24.07.2023 tarihinde arka fren diskinin yamuk olduğunu sesin oradan geldiğini ve talep ettiklerini söylediler. Aradan 30 gün geçti ve henüz diskin gelmediğini söylediler. Bundan 8 gün motorum arıza yaptı. Balcı motora sinirlendiğim için Ümraniye deki Arora yetkili servisi olan Emin ustaya götürdüm ve motordaki tüm sesleri kesti bana diskin yamuk olduğunu ve egzozun değişmesi gerektiğini söyledi. Fren diskini balcı motor talep ettiği için sadece egzoz talep etti. Ve 1 hafta içinde geldi ama balcı motora 1 aydır fren diski gelmedi. Servisle iletişime geçtiğimde fabrika onayladı gelince size bilgi vereceğiz diyorlar. Nasıl oluyor da aynı fabrika 1 hafta içinde egzoz yollayıp 1 aydır fren diskini yollamıyor. Arka fren problemli olduğu için motoruma güvenle binemiyorum.

İbrahim
İbrahim
28 Ağustos 2023 22:10

Hızlı dönüş sağlandı Parça tedarik edildi teşekkür ederim.

Kadıköy Balcı Motor'dan Aldığım CFMOTO Motorlarda Yaşadığım Sorunlar

05 Kasım 2024 11:54
Kadıköy Balcı Motor'dan Aldığım CFMOTO Motorlarda Yaşadığım Sorunlar
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Balcı Motor A. Ş Kadıköy. RKS

16 Ekim 2023 15:22