Bakbitatil.com Bakbi Tatil Telefona Cevap Vermiyor

24 Ağustos 2023 17:14

Bakbi tatilden geçen yıl Ağustos ayında Benelux turu aldım. Ancak bu tur Mayıs 2023 tarihliydi ve iptal oldu. Ödediğimiz paraya ek olarak tekrar ödeme yaparak İtalya Plus turu aldık. Vize için Ankara'dan kendimiz başvuru yapacağız dediler. Tamam dedik. Buradan başvuracağız. Otel ve uçak bilgilerini gönderdiler. Ancak ödeme dekontlarını istedim. Henüz arayan da gönderen de olmadı. Telefonla ulaşmak mümkün değil, WhatsApp'a cevap vermiyorlar. İnternet üzerinden mesaj gönderilmiyor, hata veriyor. Vize için de bir sürü para ödeyeceğiz. Firma kapandı mı, iflas mı etti bilmiyoruz. Bir muhatap bulamadık. Sinir harbi yapıyoruz. Yorumlardaki gibi bir seferinde biraz çıkıştım diye muhatabım beni azarladı. Efendim, ben nasıl öyle konuşurmuşum? Cafcaflı internet siteleri kurmuşsunuz, hakkını vermeniz lazım değil mi? Hayrına mı yapıyorsunuz? Umarım bu mesaja cevap gelir. Yoksa evde kargaşa çıkacak. Olmayan bir firma üzerinden vize mi almaya uğraşıp bir sürü para ödeyeceğiz?!

Tülay
Tülay
25 Ağustos 2023 21:08

Bugün vize için başvuru yaptık. Firma görevlisi olduğunu bildiren bir şahıs, arayarak, tahsilat makbuzlarını göndereceğini söyledi, sabah itibarıyla 4 defa aradım. Göndereceğini söyledikten sonra ise telefonlarımı açmadı maalesef. Vize için 7 bin tl daha ödeme yaptık. Başvuru sırasında tahsilat makbuzlarını istediler bizden. O yüzden biz de talep ettik firmadan. İnternet sitelerinde hala bu turun satışı gözükmesine rağmen satarken son derece nazik davranan bu firma ne kadar güvenilir bilmiyorum. Umarım bu tur gerçekleşir. Vizeyi alsak bile gideceğimiz konusunda gerçekten endişeliyim. Ve bu firmanın son bir yıl içinde hiçbir şikayete cevap vermediği yazıyor. Para ödeyerek mağdur edilmeyiz umarım. Bu firmalar denetlenmiyor mu diye merak ediyorum gerçekten. Hem maddi hem de manevi yönden yıpratıcı bir süreç yaşıyoruz. Umarım geri dönüş yapar. Hatalarını telafi etmek için girişimlerde bulunurlar.

Arzu
Arzu

Bakbi tatil sitesine asla ulaşamıyoruz. Aylardır paramızı ödemiyorlar. Kesinlikle ulaşamıyoruz. Ofislerini taşımışlar kaçmışlar. Ulaşamıyoruz. Mesajlarımıza aramalarımıza yanıt vermiyorlar. Paramızı istiyoruz.

30 Ağustos 2023 16:12
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 14:00

15 Kasım 2023 09:33