Rs Stone sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj RS 200 Stop Etme

16 Nisan 2024 14:17

Bajaj Pulsar RS200 model motosikletim ilk bakımından sonra arada debriyaj çekince stop etmeye başladı. Servise götürdüğümde, sorunun benzin istasyonu ile alakalı olduğunu ve başka bir benzinlikten benzin almamı tavsiye etti.

100-200 km boyunca başka benzin kullanmama rağmen problem devam etti. Tekrar götürdüğümde, bana rodajın bitmesiyle düzeleceğini söyledi.

2000 km rodaj yaptım ancak problem hala devam ediyor. Tekrar servise götürdüm fakat nedenini bilmediklerini, arada oluyorsa bir şey olmayacağını söyleyip gönderdiler.

En sonunda neden böyle bir problem yaşamak zorunda olduğumu anlayamıyorum. Bir cihaz takıp 2 dakika kontrol etmenin çok mu zor olduğunu düşünüyorum. Servisi şikayet etmiyorum ama problemi çözebilecek başka bir servis varsa, çözülmesini rica ediyorum.

16 Nisan 2024 14:52

Video da olan problem genelde bu şekilde gaz kolunda değil seyir halinde debriyaj sıkıp veya vites küçültürken düşük hızlarda yaşanıyor videosunu bulursam onu da ekleyeceğim

09 Haziran 2024 02:33

Motorun km değil ama yıllık bakımına çok az kaldı askerdeyim motoru odama koydum bayramda gidip çıkarıp gösteririm tekrar dedim ama şu an kontrol ettim hala tarafıma yapılan bir dönüş yok bakım için para almayı gayet güzel biliyorsunuz benim problemim ile ilgilenilmezken gidip de bakıma sokmam o motoru tekrar, CİMER olur Tüketici Hakları olur artık bu ilgisizlikle karşılaştıktan sonra kime şikayet edilirse ona edeceğim

09 Haziran 2024 02:36

Bu şikayetten sonra da ön fren de stop lambasını yakan müşür mü adı ne tam bilmiyorum o parça oksitlenmiş fren yağından dolayı 2-3 hafta da o parçayı bekledim askere gelene kadar yaptırmadan geldim askere siz mi gerçekten müşterilerinizi umursamıyorsunuz servisiniz mi bilemedim artık 2 ay oldu gidip parçayı sorsam bana yine gelmedi diyecek o servis, sipariş verdiğini bile düşünmüyorum açıkçası

Bajaj Rs200 Benzin Pompası

Nk Motovlog