Bajaj Pulsar Ns 200 Marş Problemi

Faruk
11 Kasım 2023 02:53

2021 model Pulsar ns 200 sahibiyim motosiklet soğukta gaz vermeden çalışmıyor, ilk marş yaparken ibre 12 bin devire gidip geliyor. Motosikletin sıkıntısını servise sorduğumda akü kaynaklı denildi akü değişim yaptım problem çözülmedi. Kendim netten yaptığım araştırmada bu sıkıntının tps sensöründen kaynaklandığını ve servisin ücretsiz parça değişimi yaptığını öğrendim. Bu zaman zarfında motosikletin 2 yıllık garanti süresi doldu. Yetkili firmadan talebim bu parçanın değişimini servis aracılığı ile yapmasını istiyorum.

Yasin

Kral bende yaşadım tps gaz vermediğinde istop etmedir motor çalışmıyorsa sorun aküdür ya gidip en iyi Varta yuasa akü alican ya da bu sorunu yaşıcan ben Yiğit Akü aldım sonra bıraktım bs aldım düzeldi sonra yine başladı yuasa aldım şu an bir sorun yok çok şükür

Faruk

Yuasa 8 ampermi taktıınız taktığı akünün tam kodunu yazarmısın

Sedat

İyi günler faruk bey bende NS200 kullanıcısıyım 2023 model sıfır aldım Bajaj ın garanti kapsamı çok zayıf benim sıfır aldığım motorda jant disk eğriliği ve arka dişli göbeği eğriliği vardı bunlar motosiklete balans ve titreme yaptırıyordu bunu dahi garantiden yaptıramadım gerisini siz düşünün.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
24 Şubat 2024 17:23
Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

Doğuhan
27 Haziran 15:22