İsmail
20 Eylül 2024 20:16

Bajaj Dominar 250 motosikletimle seyir halindeyken Kırklareli şehir merkezine 30 km kala arıza yaptı. 23 Temmuz 2024 tarihinde Kırklareli / Gülce Motor Yetkili Servisine garanti kapsamından işleme aldırttım. O günden bugüne kaç kez mail attım, ne şirket iletişime geçiyor ne de yetkili servis konunun üzerinde duruyor. Hatta yetkili servis ilk işlemleri yaptırdığımda bana motorumu bulunduğum il sınırları içindeki en son işlemlerin yapıldığı servise götürmem için diretmişti (yok yerden 15-20 km masraf olacaktı) bense buradan işleme alınmasını istedikçe bana yüzde 90 reddedilecek bu dendi. Ben aldırış etmeden dediğimi yaptırdım ve Kırklareli / Gülce Motor Yetkili Servisinden işleme aldırdım. 2 hafta içinde yetkili servis bana geri dönüş yaptığında garanti kapsamında fabrikadan onay aldığımı ve istenilen parçaların hem eksik geldiği hem de yetkili servisten 5 bin TL ödeme istenildiği ve bu tutarın tarafımdan temin edildikten sonra işlemlerin devam edilebileceği söylendi. Bu durumu da kabul etmeyip gerekli araştırmalar sonrasında mailler sonrasında yetkili servisle görüştüğümde bir yumuşama gördüm fakat hâlâ bir icraat yoktu. Mail ekran görüntülerinden anlaşılacağı gibi 16 Temmuz 2024 tarihinde servis işleme aldırtmış hem zaman olarak mağdurum hem de kalite zayıflığından. Koskoca şirket müşteri ilişkileri yönetimi açısından bu kadar zayıf olmamalı. Servis işlem numarası dahi vermiyor dememe rağmen mailde verilen cevapla birlikte beni yetkili servis ile muhatap ediyorlar. Artık günleri sayamıyorum 50 günü geçti. Bu krizi çözüme kavuşturun.

Furkan

Sorununuza çözüm bulabildiniz mi acaba

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Motosikletim Arızalandı Servis Süreci Mağduriyet Yaşattı

Burak
01 Eylül 2025 14:38
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar Bitmeyen Sorunlar Kuralkan İlgisiz Distribütör

23 Eylül 2024 16:36
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletime Arıza Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Talebi

Ayşegül
04 Ekim 2025 17:43
garanti-kapsamindaki-motosikletime-ariza-sonrasi-yuksek-onarim-ucreti-talebi-3.jpg
garanti-kapsamindaki-motosikletime-ariza-sonrasi-yuksek-onarim-ucreti-talebi-1.jpg