Bajaj 'da Garanti, Yetkili Servis Ve Benzin Pompası Sorunları Arasında Kaldım

İbrahim
04 Temmuz 2023 12:46

Motorumun benzin pompası bozuldu. 1 hafta daha garantisi var. Muğla'da yaşıyorum. Servise gittim, durumu anlattım. Mustafa kural Bajaj yetkili servise gittim. 1 haftada garantiden onay gelmez, ilgilenmezler gibi konuştu. İlgilenmemek gibi bir lüksü var mı? Yetkili servis sonuçta Bajaj domınar 400 2021 15.000 km'de motorum. Bende o zaman mecbur cebimden yaptıracağım dedim. Hala motoru almak istemedi. Tatlı dille alttan girdim, üstten çıktım motoru vermeye ikna ettim.

Peki 5 günlük garantiyi ciddiye almama gibi bir durumu olur mu kuralkan? Sonuçta benzin pompası klasik sorun oldu... Bana motoru bayırdaki servise götürmemi, burada yapamayacağını da söyledi. Bu arada bu servise 1 defa yağ değişimi için gitmiştim. Bu defa da bu olay için gittim. Şunları merak ediyorum. Yetkili servis motoru kabul etmeme durumu olabilir mi?

Çok yoğunum, motoru bırak 1 hafta sonra bakarım demek neden acaba? Motorun 5 gün garantisi kalmış diyorum, sürekli ciddiye alıp kendini benim yerime koymuyor, sonuçta pahalı benzin pompası. Nereye yazacağım, kime yazacağım bilemedim. Bende buraya yazdım.

V*** k*** bey benimle ilgilendi, Bajaj sorumlusu. Elinden geleni yapmaya çalıştı, buraya da anlatmak istedim durumu. Ne yapmalıyım? Tam olarak bana kim yardım edebilir bilmiyorum. Motorun garantisi neden var? 1 gün geç gitsem tüh, 1 gün önce gelseydin her şeyi hallettirirdik derler :(

profile profile

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Garanti Süresindeki Dominar400 Ug Arızası. Yetkili Kurum İlgisizliği

10 Ekim 2023 13:42