Ayvazoglu sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Bitmek Bilmeyen Arızalar

Ayvazoglu
13 Kasım 2023 21:16

Şubat ayında aldığım 0 km Dominar 400 ug ile sürekli bitmeyen arızalar yaşıyorum. Daha bugün eksantrik gergi ve zinciri bozuldu. Ondan önce tps sensörü arızası, ön disk yamulması, yolda giderken vidaların düşmesi, debriyaj tasından gelen vuruntu sesi gibi sorunlar yaşadım. Ayrıca çok ciddi titreşim var. Aldığıma çok pişmanım. Eksantrik zincir değişimine sadece 4 bin lira işçilik aldılar, zincir ise 1250 lira. Parçaları ve işçiliği de çok abartılı pahalı. 200 bin lira etmez; sürekli arızalarla uğraşırsınız. Yazık.

Sedat

S. A motosikletin arka dişli göbeğini kontrol edin fabrikasyon hata oluyor bajajda aynı sorun benim NS200 dede vardı arka dişli göbeğini değiştirdim dorun çözüldü yapacak bir şey yok bu Bajaj :)

Rahman

Sizin şanssızlığınız sanırım, kronik sorunlu bir ürün denk gelmiş olabilir. Bende Ağustosta aldım, bir tane sorun* oldu, sorunu devam ettirmek benden kaynaklı oldu :) 5080 km de şu an. *İlgili sorun da aksesuarlar takıldıktan sonra tek marşta çalışmayınca yarım marşta çalıştırarak motoru boğduk. Tek marşta çalışmıyorsa yapılması gereken gazı tam açıp çalıştırmakmış. Titreşim belli devirlerde var ama bahsettiğiniz kadar rahatsız edici olmaması için daha yüksek devirde veya bir üst viteste daha düşük devirde sürebilirsiniz. Gerçi motosiklet botu, eldiveni vs nedeniyle titreşimi fazla hissetmiyor olabilirim.

Bajaj Bitmek Bilmeyen Arızalar
Rahman

Titreşim sorunu ayna genişletme sonrası çözülüyor bir nebze yani daha yüksek hızlardaki titreşim görüntüyü biraz bozabiliyor ama buna gerek olmamalı dediğiniz gibi. Freni pek kullanmıyorum sayılır, çünkü gittiğim yollarda pek trafik yok :) Motor freni de yetiyor çoğu durumda, yani vites küçülte küçülte yavaşlıyorum. Agresif sürmediğimden uzun yıllar sürebilecekmişim hissiyatı verdi bana açıkçası ama CC yükseltmeyi düşündüğümden ne kadar süre daha kullanırım bilmiyorum, motora bununla başlamama rağmen yetersiz gelmeye başladı. Servis tarafı bende de sıkıntılı. Herhangi bir konuda ulaşım zor. Sadece sıkıntılarda değil, aksesuar vs taktırmak isterken de ulaşamıyorum, 3-4 gün mesaj, arama vs derken ancak cevap veriyorlar. Bunu baştan bilsem, sırf servis memnuniyetsizliği nedeniyle almazdım. Size de kazasız sürüşler dilerim, umarım sorunlarınız çözülür

Ayvazoglu

Titreşim den aynaya bakınca arkadaki araçları göremiyorum şu an 1 sorun daha yaşadım, ön diski değiştirmiştim tekrardan yamuldu bu bir mühendislik hatası Honda gibi şirketler bu durumda gereğini yapıyor fakat kuralkan diski garantiden değiştirmiyor, servis ön frene fazla basmayın kronik herkes şikayetçi bu durumdan diyor, Dominar almadan önce kuralkanı arayın hiçbir şekilde telefonlara cevap vermiyorlar Bajaj Dominar 400 almak tamamen pişmanlık çöpe giden bir paradır, arkasında durmuyorlar sattıkları malın sende şöyle bir 20 bine gel demek istediğimi anlıcaksın

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Disk Yamulması, Motor Blogu Yağ Sızıntısı Ve Stop Etme Problemi

Selim
14 Ağustos 2023 11:12
Yaşar sonuçtan çok memnun

Bajaj Farın İçi Dağıldı.

Yaşar
19 Ekim 2023 03:26
"Müşteri hizmetleri sıfır. Çözümü uygulayan servise teşekkür ederim"
Bajaj Farın İçi Dağıldı.
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Yeni Dominar 400'de Marş Sorunu!

Erol
25 Kasım 2023 17:40