Bahadır Lezzet (Sakarya) Agresif Çalışan Bağırdı Üzerime Yürüdü

06 Kasım 2023 21:57

6 Kasım pazartesi günü saat dört buçuk beş civarı bir çorba içmeye gidelim dedik. İki hanımefendiyiz. Girdik yemekleri servis eden beyefendiler gayet güler yüzlü ve kibarlardı. Ancak sonrasında kasaya gittiğimizde (orada yıllardır olan göbekli 50 yaşlarında beyaz saçlı agresif adam ) benden 65 TL yanımdaki arkadaşımdan 55 TL ücret istedi. Ben de benim menümdeki 10 TL'lik farkın nerede olduğunu sorunca beni azarlar bir tavırla ayranı gösterip "bunu görmüyor musun? Bu ne? " dedi. (yanımdaki arkadaş da ayran almıştı.)

Ben de yanımdaki arkadaşla neredeyse aynı menüyü aldığımı aradaki farkın nerede olduğunu tekrar sorunca ( kibar bir şekilde sorduğuma son derece eminim). Adam hiddetle kalktı ve arkadaşımın tepsisine baktı sonra da bana dönüp sizin gözünüz mu kör falan diye bana bağırmaya başladı ben de ona tepki verince ( kendimi savundum ) üzerime yürüdü bağırmaya devam etti. Ben şahsen daha 17 yaşındayım. Tabi gördü iki tane genç hanımefendi bağırmaya kendinde hak gördü. Umarımda dersini alır da herkese bu şekilde muamele yapmaz.

13 Ocak 2025 13:55

Yanlış Siparişler Ve Ekstra Ücret Şoku

13 Ocak 2025 13:55

Kayseri Mutfağı Kalitesiz Çalışan Hizmeti

20 Mayıs 2024 16:42
Dila sonuçtan hiç memnun değil

Sirkeci Lokantasında Alaycı Tavır Ve Haksız Servis Ücreti

01 Şubat 2025 17:48