Eda sonuçtan hiç memnun değil

Bağdat Pasta Cafe (Ümraniye) Personel Saygısızlığı

09 Temmuz 2023 16:41

4 senedir sürekli alışveriş yaptığımız 2 senedir de küçük cins köpeğimle gittiğimiz Bağdat Unlu Mamülleri Pasta Cafe bu sabah yine gittiğimizde köpeğimle giremeyeceğimi söyledi. Çalıştığım için ancak sabah tuvalete çıkardığım zaman ancak simit almaya gidebiliyorum. Daha önce içeride çok müşteri varken bir kez kucağınıza alır mısınız demişlerdi. Bugün gittiğimizde ise yetkili olduğunu düşündüğüm (ismi sanırım e***) bey kapıda hiçbir uyarı yazmamasına rağmen köpekle giremeyeceğimi köpeği kapıya bağlamam gerektiğini söyledi. Kaç yıldır alışveriş yaptığımı Ümraniye'de tabi ki kapıya bağlayamayacağımı söylediğimde o zaman yapacak bir şey yok alışveriş yapmayın gibilerinden konuştu. 2 senedir köpeğimle girdiğimi hızlıca alıp çıktığımı iletmeme rağmen müşterilerin arasında sizi kaç kere uyardık diye ukalaca konuştu. Halbuki bir kez çok müşteri varken kucağınıza alır mısınız demişlerdi ve kucağıma almıştım. Bir daha alışveriş yapmayız o zaman dediğimde ise kafa sallayıp he he öyle yapın o zaman alışveriş yapmazsınız giremezsiniz diyerek saçma sapan tavır sergiledi. Köpeğimi bırakma çarem olmadığını söylememe rağmen çalışanlar ve müşteriler içerisinde rezil etti. Son derece saygısız ve halden anlamayan bir kurum.

24 Temmuz 2023 09:58

Kebapçı Kazım (İstanbul) Saygısızca Ve Ayıp Tavır

21 Eylül 2024 18:04
Başak sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 11:59

04 Ağustos 2024 23:53