Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğumdaki Doktorlar Ve Hemşirelerin İlgisizliği

25 Nisan 2024 16:07

Merhaba, 7,5 aylık hamileyim. 23 Nisan'da saat 13.00 gibi kadın doğum servisine karın ağrısı, bel ağrısı ve kanama şikayetiyle başvurdum. Ancak oradaki doktorların ve hemşirelerin ilgisizliği, oturup çekirdek yemeleri, hastalara bağırmaları, hastalıkla ilgili hiçbir şey yapmamaları ve dedikodu yapmaları nedeniyle oranın bir hastane olduğunu unuttum. Kanama ve ağrılarım olduğu için şikayetimi dile getirdim. NST bağlandı ve her şeyin normal olduğu, ağrımın olmadığını ve benim abarttığım söylendi. Ağrı kesici ya da herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Sonrasında farklı bir hastaneye gittim ve orada açılmam olduğu tespit edildi. Çocuğumun kafası görünecek şekildeydi ve çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. İyi ki başka bir hastaneye gitmişim. Bir daha Bağcılar Devlet Hastanesi'ne gitmeyi düşünmüyorum. Yetersiz çalışan doktorlar ve hemşireler yüzünden bebeğimin hayatı tehlikede olabilirdi.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Kontrolünde Yaşanan Kabus: Zorunlu Doğum Ve İhmalkarlık

30 Mart 2025 20:04
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi DOĞUMHANE'DEKİ Örtbas Edilen İlgisizlik...

07 Ekim 2023 00:29

Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi Yanlış Yönlendirme Nedeniyle Bebeğim Yoğun Bakımda

29 Ekim 2025 01:49