Badem10 Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları

Badem10 Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları
Erhan
27 Aralık 2024 11:44

badem10.com üzerinden ürünler sipariş ettim. Koliyi açtım ve ürünlerden kapı kollarının 9'da 8'inin eksik olduğunu gördüm. Kendilerine durumu bildirdim, benden boş kolinin resmini istediler. Attım. Daha sonra eksik ürünleri yakınımdaki nalburdan temin ettim.

Badem10'dan gelen ürünleri ve nalburdan temin ettiğim gelmeyen ürünleri yan yana koydum. Badem10'dan siparişimin geldiği koliyi de yan yana koyup resim ve video attım firmaya. Bu ürünlerin hepsi firmanın bana gönderdiği koliye zaten sığmıyor. Yani 8 adet aynalı kapı kolunu koliye koymamışlar. Koysalardı zaten gelen koli çok daha büyük olmak zorundaydı.

Tüm ürünler gelen koliye sığmıyor. Ne kargo firmasının ne de benim bir suçum var. Firmaya yazmama, firmayı aramama rağmen dönüş yapmıyorlar. Şimdi size soruyorum, bu insanları yanıltma değil mi? Parayı al, malzemeyi eksik gönder.

Müşteri koliyi açarken video çekmesin. Sende suçu müşteriye ya da kargo firmasına at. İnsanları zan altında bırak. En yakın zamanda şikayetimi değerlendirip tarafıma dönüş yapmanızı rica ediyorum.

20 Şubat 2025 15:19 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanan olumsuzluk adına özür dileriz. Sorununuz halen çözülmediyse, yardımcı olmak adına elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Badem10 Müşteri Hizmetleri

Tamer
Tamer

Bu firmadan hep aynı şeyi yapıyor. Eksik mal gönderiyor.

26 Haziran 2024 17:09
Feyzi sonuçtan çok memnun

Feyzi
11 Temmuz 2025 10:29
"Eksik gönderilen ürün tarafıma gönderildi."
Çağlar sonucu yetersiz buldu

Çağlar