Özgür sonucu yetersiz buldu

Badem Su İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza AŞ'ye Ait Damacana İade Sorunu

Özgür
02 Eylül 2024 15:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza a. Ş'ye ait İzmir su ve Badem su 19 litre polikarbon damacanalarını İzmir/Çiğli Egekent girişi 8708/1 sokakta bulunan bayi'den düzenli olarak senelerdir almakta idim. 23.07.2024 tarihinde 3 damacanayı iade etmek için bayiyi aramıştım. Ama bayi sahibi iade ücretini ilk abone olduğum tarihteki boş damacanayı satın aldığım ücret üzerinden ödeyeceklerini belirtmişlerdir. Ben güncel fiyat üzerinden iade ücretimi isteyip hakkımı aradığım için bayii sahibi M****** T**** bey damacanaları almayacaklarını, bir daha bana da su satışı yapmayacaklarını ve kime gidip şikayet edersem edeyim bana hizmet vermeyeceklerini söylemişlerdi.
23.07.2024'te bayii aradığımda boş damacanayı müşteriye satış güncel fiyatının 150 lira olduğunu,02.09.2024 tarihinde yine aynı bayii aradığımda ise boş damacananın müşteriye satışının 130 lira olduğunu söylemişlerdi. Senelerdir damacana su satın almış olduğum İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza a. Ş'den kendilerine ait 3 damacanayı iade almalarını ve gerekli güncel tutar üzerinden ücret iademi haklı bir tüketici olarak talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.
İyi çalışmalar.

Saka Su Bayisi Damacana İadesinde Uygulama Ve Gerçek Arasındaki Tutarsızlık

İrem
11 Eylül 2025 18:35
saka-su-bayisi-damacana-iadesinde-uygulama-ve-gercek-arasindaki-tutarsizlik-2.jpg
saka-su-bayisi-damacana-iadesinde-uygulama-ve-gercek-arasindaki-tutarsizlik-1.jpg
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 18:23

Damacana İade Ücretinde Yaşanan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Bünyamin
31 Ekim 2025 14:52

Depozito Bedelinin Tamamı İade Edilmedi

27 Eylül 2025 12:02
Cenap sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 20:14