Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Babacan Yapı Premium Rezidans Yönetim Sorunu!

Ayşegül
21 Haziran 2024 18:32

Esenyurt Haramidere Sanayi Babacan Premium Rezidans ** Blok'ta oturuyorum. Geldiğimden beri bu katın düzgün bir şekilde temizlendiğini görmek nasip olmadı. Her ay aidat ödüyoruz, bu aidatın su ve elektrik gibi ortak alan giderlerine harcandığı söyleniyor. Ancak bu paranın nereye gittiğini anlamış değilim. Karşılığında ne temizlik ne de düzgün çalışan bir asansör var. Çalışanlar sabahları çay, sigara ve dedikodu yapmaktan işlerine odaklanmıyor. Beş aydır burada oturuyorum, ne düzgün bir ilaçlama yapıldı ne de doğru düzgün temizlik. Sabahları asansörler ter kokuyor, camlar pislik içinde. Sanki rezidansta değil de başka bir yerde oturuyormuş hissine kapılıyorum. Çok güzel ve klas bir görüntüye sahip bina nasıl olur da böyle kötü bir işleyişe sahip olabilir? Lütfen bu insanları müdür veya farklı branşlarda işe alırken denetleyin, çünkü sürekli şikayet alacaksınız. Müdür hanımefendinin çalışma saatleri o kadar esnek ki anlatamam. Cumhurbaşkanlığında bile bu kadar rahat çalışan yok. Dokuzdan sonra geliyorlar, dört gibi gidiyorlar. Bu insanları göremiyoruz, şikayetlerimizi ilettiğimizde temizlendiğini iddia ediyorlar. Daha neler neler var!

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut GYO Esenler Kedi, Fare, Asansör Ve Temizlik Sorunu

18 Ekim 2023 23:08

TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım Yönetim Sorunu

Mila
03 Eylül 2024 13:07

Zeray İnşaat Yeni Dairemde Isıdan Asansöre Kadar Sorunlar!

12 Şubat 2024 18:56

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul Site Yönetim Mağduriyeti