Bgsportive Online Satış Şikayet

28 Haziran 2023 01:401.789

Bgsportive_ Instagram adresli Pazar vizyon Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret a. Ş. Firmasından yaklaşık 2 ay önce New Balance 530 White Grey 36 numara (1360 TL) ve Nike Air Force 1 Luxe Beige 37 numara (1249 TL) sipariş vermiştim. Ürünler elime ulaştığında New Balance olanın numara değişikliğini, Nike Air Force da iadesini firmadan istedim.
Önce ürünleri göndermem gerektiğini işlemleri yapabileceklerini söylediler. Ürünleri geri gönderdim.
Ellerine ulaştıklarında iade işlemi yapamayacaklarını söylediler. Değişim olan için bilgileri verdim.
6 Haziranda 3/6 is günü içerisinde urunu yollayacaklarını söylediler fakat hala bir dönüş olmadı. WhatsApp
iletisim numaralarından sürekli yazıyorum ya cevap vermiyorlar ya da geç yazıyorlar, oyalıyorlar.
Bugün de depodan ürün beklediklerini söylediler ve sonra cevap vermediler. Ürünlerin ücretlerini ödedim. Sözlerine güvenerek geri gönderdim ama şu an ürünlerin ne değişimlerini yaptılar ne de ücret iade işlemlerini gerçekleştirdiler. Ayrıca ürünlerin faturalarını da göndermediler.

4 Temmuz 2023 11:49

Shoppier müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edin aynı gün ücret iadesini yapıyor. Boşuna bunlarla muhatap olup uğraşmayın.

Bg Sportive_ Defolu Eksik Ürün Gönderip Ücret İadesi Yapmıyor

11 Temmuz 2023 16:052.357

Bgsportive_ Instagram adresli Pazar vizyon Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret a. Ş. Firmasından yaklaşık 1 ay önce Co...

Bg Sportive_ Defolu Eksik Ürün Gönderip Ücret İadesi Yapmıyor
1 Destek

B&G Sportive İnsanların Ürünlerini Göndermiyor

9 Kasım 2023 20:202.004

B&G Sportive adlı Instagram sayfasından ayakkabı siparişi verdim. Siparişim ertesi gün kargodaydı ve elime ulaştı ancak ...

B&g Sportive Ayakkabımı Göndermiyor, Mesajlara Cevap Dahi Vermiyor

10 Temmuz 2023 20:051.503

İsmi b&g Sportive olan Instagram butik dükkanından Nike Air Force 1 Classic Black logo ürününü satın aldım daha sonrasın...

B&G Sportive Orijinal Ürün Değil

B&G SportiveOrijinal Ürün Değil