23 Eylül 2023 13:50

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Florya şubesine kirpik lifting yaptırmak için gittim, benimle ilgilenen güzellik uzmanı beni ipek kirpik için ikna etmek istedi fakat ısrarla liftinge ikna ettim, herkes bilir ki liftinge kalınlığı farklı pedler vardır. Kıvrıklığı o ölçüde olur. Ben keskin bir görüntü istemediğimi doğal duruş istediğimin de altını ısrarla çizmeme rağmen işlem sonrası kirpiklerim liftingle değil de permalı gibi oldu (kirpik kıvırıcı makasın arasındaki silikonu herkes bilir kirpiğime bunu yapıştırmışlar fakat gözüm kapalı olduğu için işlemde o an her şeyden habersizdim), günün son işlemiydi kirpiğimde ki yapıştırıcıyı bile silmediler gözün acıdığı için diye bir savunma yaptı. Danışman o şekilde eve nasıl gideceğim diye üstelemeden sonra solüsyonu bana verdiler. Temizlemem için ve küçük bir paket de evde devam etmem için verildi, bu arada defalarca kez lifting yaptırdım. İşlem nasıl yapılır hizmet nedir çok iyi biliyorum. Tabi sabah olunca merkezle WP üzerinden iletişime geçtim olması gerekenin ve benim kirpiğimin görsellerini paylaştım ki göz kapağımda tahriş olmuştu. Ben şeklinde 3-4 nokta kan toplamıştı bunları onlarla paylaştım. Müdürüyle görüştükten sonra yaptıkları dönüş 'sizin gözünüze uygun pedler kullanılmıştır taramanız gerekiyor' mesajını aldım. Göz göze geldiğim herkes kirpiklerinin hali ne diye serzenişte bulunuyor. Rimel süremiyorum topaklanma oluyor, farklı bir merkezle gözümü paylaştım. İşlem çok yeni ve tahriş olmuşsunuz kirpiğiniz dökülebilir denildiği için işlemi yeniletemiyorum. En son bana merkezimize gelin dediler. Merkeze gitsem durum kurtarmak için işlemi mi yenilecekler?

Kampanya dahilinde 350 TL'ye işlem yaptırdım, ve paramla rezil oldum. Para iadesi bile teklif etmediler. Normalde en az 2,5 ayda yenileme yaptırıyorum yaptıralı bir hafta oldu ve max 2 hafta daha dayanabilirim bu görüntüye tekrar işlem yaptıracağım.

Aleyna sonuçtan memnun değil

12 Mayıs 2024 16:27
Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Liftingle Kirpiklerim Mahvoldu
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı Avcılar

07 Şubat 2024 17:17
Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı Avcılar

18 Eylül 2023 20:18
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Kirpik Lifting Şikayet

16 Şubat 2024 10:52