Ayluç Tarhan Turizm İle Sürekli Oradan Oraya Sürüklenip Durduk

20 Mayıs 2023 16:33

Kapadokya turlarına katıldık 3 arkadaş, hatta şu anda hala turdayız. Plansız programsız bilgi verilmeden sürekli oradan oraya sürüklenip durduk. Tur programı Nevşehir olmasına rağmen konaklanacak oteli Kayseri sınırlarında olduğundan 1.5 saatlik yolda geçti. Balon seyri için tekrar 1.5 saatte Nevşehir'e götürdüler kahvaltı için tekrar Kayseri'ye otele geldik. Tura devam etmek için kahvaltıdan sonra 1.5 saatlik Nevşehir'e gitmek için yola çıkacağız. Katıldığım en kötü tur. 0 organizasyon.

21 Mayıs 2023 17:11

Kapadokya turlarına katıldık 3 arkadaş hatta şu anda hala turdayız. Plansız programsız bilgi verilmeden sürekli oradan oraya sürüklenip durduk. Tur programı Nevşehir olmasına rağmen konaklanacak oteli Kayseri sınırlarında olduğundan 1.5 saatlik yolda geçti. Balon seyri için tekrar 1.5 saatte Nevşehir'e götürdüler kahvaltı için tekrar Kayseri'ye otele geldik. Tura devam etmek için kahvaltıdan sonra 1.5 saatlik Nevşehir'e gitmek için yola çıkacağız. Katıldığım en berbat tur.  Sileceği bozuk bir otobüsle yolculuğa insan hayatını hiçe sayarak devam ettirdiler.

21 Mayıs 2023 16:54

Kapadokya turuna 3 arkadaş katıldık. 0 organizasyon 0 işletme verdiğim ücretle güzel tatil hayal ederken berbat bir şekilde geçti. Nevşehir'e kadar sadece Bolu'da mola verildi. Sürgün yemiş gibi oradan oraya sürükleyip durdular hava yağmurluydu 3 saat sileceği bozulmuş bir otobüsle yapmurlu havada insan hayatını yok sayacak şekilde yolculuk yaptırdılar. Otel ile Nevşehir arasında 2 saatlik mesafe vardı. Taahhüt ettikleri bir çok yere kapalı diyerek götürmediler. Paramızla rezil olduk. Buna karşılık tur şirketinin rehberi ve sahibi sekreteri dahil bu durumdan özür bile dilemediler.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2023 20:15
Türkiyem Çok Güzel Gezinomi İle Olmazsa
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Turu Sırasında Otel Değişikliği Nedeniyle Fazladan Yolculuk Ve Mağduriyet

17 Mayıs 2025 22:13
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 10:32
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Turunda Organizasyon Eksikliği Ve Hayal Kırıklığı

20 Mayıs 2025 20:13