Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Avvio Home Mobilya Karabağlar İzmir'den Şikayetçiyim!

20 Ağustos 2024 18:50

Dilek
Dilek

Aynı insanlarla çalıştım sizin gibi bende mağdur oldum asla sözünde durmayan bir şirket ne yazık ki parayı vermiş bulundum sözlerine güvenerek malzemeler kalitesiz BES para etmez ve eksik beklemiş yani tamamen hayel kırıklığı Devamlı aradım hep tamam halledeceğiz deyip asla yapmadılar ben aramaktan usandım utandım artık esimin basi belaya girmesin diye konuyu kapattım kimseye tavsiye etmiyorum hakkımı helal etmiyorum isi alana kadar çok kibar paranın tamamını ödemek gibi bir hata yapmayın güvenilmezler

Avvio Home Mobilya Aldığım Yemek Masası Takımında Kusurlu Sandalyeler Ve Yetersiz Çözüm

18 Kasım 2025 14:06
avvio-home-mobilya-aldigim-yemek-masasi-takiminda-kusurlu-sandalyeler-ve-yetersiz-cozum-7.jpg
avvio-home-mobilya-aldigim-yemek-masasi-takiminda-kusurlu-sandalyeler-ve-yetersiz-cozum-3.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Hatası Nedeniyle Bilgilendirilmeden İade Edilen Siparişin Yeniden Gönderilmesi Talebi

30 Mart 15:35