Avrupa Elektronik Çakma Ve Marka Dışı Garanti Satışı

05 Haziran 2023 16:14

Maalesef güvenerek satın aldığım markasına değer verdiğim büyük firma Samsung gördüm ki müşterisine değer vermiyor.

İstanbul Fatih şubesinden aldığım ürün ile ilgili şikayetimi iletmek istediğimde efendim özür dileriz o şube kapandı bu konu hakkında şikayet oluşturamıyorum diye konuyu çok rahat bitiriyorlar. Halbuki Fatih şubesini kapatan Avrupa elektronik firmasının hali hazırda 10dan fazla yerde mağazası var. Sanki ben Fatih şubesini ürün aldığım için kapanmasın diye beklemem gerekiyor.

Olayda şu: Samsung mağazasından 3 yıl önce buzdolabı alıyorum. İlave garanti istiyorum. Ücretini vererek alıyorum. Buzdolabı bozuluyor. İlave garanti var diye rahatız. Bir bakıyoruz ilave garanti Samsung'a ait değil. CepKask firması ürünü satmış bize. Şimdi ben soruyorum. Ben Samsung şemsiyesi altında bir ürün almışım. Gidip diğer firmalardan Teknosa, Media Markt vb. Gibi daha ucuza satıyor olsa da bu kadar para veriyor isem güven önemli demişim ürünü bayiden almışım. Bu bayi bana nasıl kendi markası dışında bir garanti satabilir? Ben o anda o kadar dikkat etmedim. Sonuçta heyecanım buzdolabına karşı. Ama mekan güvenilir diye düşünüyorsun. Fakat değilmiş.

Sonuçta konuyu Samsung müşteri hizmetlerine arayarak vakit vererek böyle bir şeyin kendilerine zarar vereceği düşüncesini belirtmek isteyerek bir görüş bildirimi yapan müşterisine sonuçsuz bir dönüş yapıyorlar: efendim üzgünüm Fatih şubesi kapatılmış. Bir işlem yapamayız.

Bu kadar basit mi? Bu ürünü pazarlamak isteyen binlerce insan var iken Samsung'u bir marka olarak gören benim düşüncelerimi sona erdirmek bu kadar kolay olmamalı.
Çok üzgünüm

07 Haziran 2023 16:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 16:37

14 Ekim 2023 20:37
Banu sonuçtan hiç memnun değil

21 Gündür İade Yapılmayan Buzdolabı Ücreti Ve Mağduriyet

24 Eylül 2025 16:56

25 Ağustos 2023 17:40
Elif sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 13:21