Avicenna Esenler Kadın Doğum Doktorlarının Yanlış Teşhisi!

06 Mart 2024 16:27

Kadın hastalıklarından dolayı hastanenin acil bölümüne gittim. *** *** adında bir doktor, bir takım tahliller yaparak 37 yaşında erken menopoza girdiğimi ve tedavisinin olmadığını söyledi. Daha sonra bir devlet hastanesine başvurdum ve bu teşhis için yapılan tahlillerin yeterli olmadığını belirttiler. Yeniden tahlil yapıldı ve sonuçlar temiz çıktı. Devlet hastanesinde 10 bin tl para ödedim ve bir hafta boyunca psikolojim bozuldu. Sayelerinde insanın aklı başından gidiyor. Doktor *** *** ise diğer doktor kadar asık suratlıydı ve uykusundan uyanınca rahatsız oldu. Sonuçları göstermeye gittiğimde ise onlara dava açacağımı söyledim. Bu süreçte manevi olarak çok zorlandım.

Melike
Melike

Avicenna Esenler hastanesinde kadın doğum bölümünde ayfer hanıma muayene oldum bir gün öncesinde bebeğimin kalp atışı olduğunu ve 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim fakat kalp atış sesini duymak için avicenna ya başvurmak istedim ayfer hanım ultrason muayenesinden sonra kesenin içinde embriyo göremediğini kalp atışı olmadığını ve kesenin boş olduğunu 7 haftalık gebe olup bu durumun normal olmadığını iletti bende tedirginlikle bir gün önce gittiğim devlet hastanesine attım kendimi ve detaylı ultrason ile bebeğimin 6 haftalık olup kalp atışının olduğunu tekrar teyit ettim bu kadar yanlış teşhis nasıl olabilir keşke hiç gitmeseydim

14 Ekim 2024 22:51
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sağlık Merkezi'nde Hayal Kırıklığı: Yetersiz Doktor Ve Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2024 15:09

20 Şubat 2024 00:13