14 Mayıs 2024 19:45

Mağduriyetler üst üste geldi. Aracımın tüm işlemleri; periyodik bakım, cam değişimi, hasar onarımı, seramik kaplama gibi her şeyini Avek Tekstilkent Volkswagen servisinde yaptırdım. Aynı şekilde önceki araçlarımız için de yıllardır tercih ettiğimiz tek servisti. Seramik kaplamaya Williams markasıyla güvendim ancak güvenmemeliydim.
Değişen parçada kusur olduğunu teslim aldıktan sonra fark ettim ve maalesef hiçbir şey yapamadım. Bu kadar düzenli bir müşteriyi kaybetmek için sarf ettikleri çabayı anlamak mümkün değil. Aracımın garanti süresi boyunca defalarca yaşadığım sorunlar için Avek servisine başvurdum ancak bir yıl içinde sorunu çözemediler.
Ayıplı ürünün normalde yenisiyle değiştirilmesi gerekirken, ne sorunu çözebildiler, ne ikame araç verdiler, ne de bir bakım hediyesi sunabildiler. Durumu Doğuş Oto'ya bildirmeyi bile gereksiz bulmuşlar. Diğer markalar ve servisler genellikle müşterinin mağduriyetini gidermeye çalışırken, Avek'in saygısız tavırlarını tercih etmesi üzücü. Yine de periyodik bakım için aracımı götürdüm. Aracın hazır olduğuna dair bir telefon araması almadım, sadece SMS ile bilgilendirildim. Serviste yarım saat bekletildim. Benden sonra gelen müşterilere öncelik verildi.
Aracımın yıkanmamış olduğunu söylediler ve servisteki tüm araçlar temizken, benim aracıma hiç dokunulmamıştı. Çalışanların genel tavrı suratsız ve saygısızdı.
Veznedeki çalışanlar sadece dedikodu yapmakla meşguldü ve müşterilere 'sen' diye hitap ediliyordu. Çalışanların tek amacı asgari iş gerekliliklerini yerine getirmek gibi görünüyordu ve bunu bile başaramıyorlardı. Ne bir özür ne de bir güleryüz vardı. Her seferinde aracıma adeta öz evlat muamelesi yapıldı ve son ziyaretimde adeta kovulmuş gibi hissettim. Bu son ziyaretimdi.
Sayenizde büyük bir hevesle aldığım ve çok sevdiğim aracımı satmaya karar verdim ve bir daha asla Avek ya da Volkswagen ile işim olmayacak.

profile profile

10 Mayıs 2024 20:59
Avek Otomotiv Servis Avek Tekstilkent Servis Mağduriyeti
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Avek Otomotiv Servis Avek (Tekstilkent) Referanslı İşlemler

05 Temmuz 2024 14:41
Caner sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 14:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 18:09

Avek Otomotiv Servis Sonrası Karşılaşılan Sorunlar Ve İlgisizlik