Atomic Wallet Uygulaması Güvenilir Mi?

02 Eylül 2024 18:56

Merhaba, Atomic Wallet. Soğuk cüzdanda 12.800 USD olduğunu söylediler. Bu para nereden geldi dedim, onlar da daha önce fx piyasalarında işlem yaptığın için oluştu dedi. Aradılar, uygulamayı kurduk, ETH olarak 12.800 USD gözüküyor. Çekmek için arayacaklar ama kimse aramadı. Güvenilir mi?

Beni de aradılar ama ben kurmadan burayı kontrol ettim. Ve kurmadım. Parasını alan biri yazarsa belki kurarım

Yorumlar (7)

Erman

Bu konu ile ilgili bir çözüm oldu mu? Aynı durum bende de mevcut 12.000-USD duruyor ama çekemiyorum. Bu hesaba para yatıran ubs firması 0,36 ETH yatırman durumunda tutarın aktif olacağını ve çekebileceğimi söylüyor. Nasıl ilerlemek doğru olur

Erman

Merhaba, aynı durum bende de mevcut fx hesaplarımdan atomic wallet hesabıma 12.000-USD yatırdılar ama çekme aşamasına gelince erc-20 Ağ Doğrulaması Alamıyor güvenlik için 0,36 etherium yatırırsanız işlem görür ve paranın tamamını çekersiniz diyor. Güvenemediğim için bekliyorum

Zafer

Sonuç alan var mı parasını alabilen var mı kaybetmiş olan var mı gerçekten

Bende de aynı durum var yardımcı olursanız sevinirim iletişimi nasıl sağlayacağız bir de

Sait

Bende de benzer bir durum söz konusu acele etmeyin irtibat halinde kalın. Bana numaranızı gönderin.

Orhan

Merhaba aynı durum benim içinde geçerli yardımcı olursanız sevinirim

Hüsnü

06052208594

Atomic Wallet Şikayet Ve Dönüş Yok

16 Ağustos 2024 19:09
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Paramı Çekmek İçin Ekstra Ücret Talebi

07 Mayıs 05:38