Sırac sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:22

Atlas Yatırım'a borsa için para yatırdım. Parayı istediğim zaman çekebileceğimi söylediler. Ancak para çekmek istediğimde benden vergi adı altında para istediler. Telefon kazandığımı söylediler ve bunun için vergi diye para aldılar ama parayı çekemiyorum. Bunları denetleyen bir kurum yok mu?

22 Ağustos 2024 20:07

Beni her gün arayıp para yola ya da hesabını kapatırız ama paramı vermiyor lar bunları denetleyen bir kurum yok mu

23 Ağustos 2024 23:41

Alışmışlar hiç takmıyorlar

27 Ağustos 2024 20:56

Beni tekrar aradılar şimdi paranı 43 gün yerine 20.000 TL yatır diyorlar biz de 10 dakikada paranı vereceğiz diye ama beni ilk önce böyle bir şey söylemediler ve paradan sonra telefon dediler sana telefon göndereceğiz diye telefon içinde belli bir para sonra telefon vergisi dediler şimdi telefondan sonra kargoda gitti geri geldi Bursa'ya gitti paramı da göndermiyorlar sürekli beni oyalıyorlar beni tehdit edip para gönder paranı verelim diye ne yapacağım kime başvuru yapacağımı bilemiyorum

29 Ağustos 2024 19:37

Dün hesabımı kapattılar bugün gene beni aradılar işte parayı yatırıyor musun bayağı bir tehditli bir şekilde bir bağırıyor yok işte doğudakiler vergi kaçırıyor doğadakiler elektrik kaçağı bayağı bir anlatıyor anlatıyor ama tabii ki ne doğuyu biliyor ne burayı biliyorum kendisini çok şey bildiğini ifade etmeye çalışıyor ama doğuda yaşamadığı için hiçbir şey bilmez o konuştu cevap verdim o konuştu ben cevap versin sürekli sadece işte o parayı yatır paranı al  parayı yatırmayacağını söylememe rağmen onlar tekrar tekrar aynı şeyi söylüyorlar onlar işte şikayet ettiğimi söyledim halde tabii pek gösteremedim bu Atlas yatırımdaki paramı nasıl alabileceğim onu düşünüyorum tabii ki almanın alacağımı zannetmiyorum

31 Ağustos 2024 20:05

Bu şikayet de boş çünkü hala arayıp utanmadan para istiyorlar

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:28
Yavuz sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 15:29
"Kurum yetkililerine Teşekkür ederim, uluslararası ürünlerde kazanç sağladığımız için gerekli açıklama ve bilgilendirme tarafıma yapıldı ve vergi ödememi gerçekleştirdim çekim işlemi hesabıma geldi, Uzmanım ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim."
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 20:23
Atlas Yatırım İle Yaşanan Sorunlar
Yıldız sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 18:05
"Vergi ödememi yaptım ve çekimim tl karşılığı eksiksiz geldi. Kuruda güncel hesaplamışlar şüphe ettiğim için özür dilerim herkesten."
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yatırım'da Kayıp Para ve İlgisizlik

28 Ocak 16:02