Canan sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 13:21

1.5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu beşinci denemem ve maddi ve psikolojik olarak çok kötü durumdayız. Yeni tedavi için 08.03.2024 de Samsun Atakum Atasam Hastanesine endometrium ölçümü için gittim. Dr. Ölçtüğü ultrason görüntüsünü kendi Dr. Attığımda yanlış ölçüm olduğunu tekrar ölçtürmem gerektiğini söyledi doktorum. ( Atasam'daki Dr. *** ölçümü içteki ince kısım ölçmüş ) ben tekrar hocaya söylediğimde o kibar olan Dr. Ara şu doktorunu dedi ve ben oradan çıktım. Ağlayarak Samsun Anadolu hastanesine gittim çünkü bu ölçü doğru ise tedavim iptal olacaktı. Ama olmadı çok şükür çünkü gerçekten yanlış ölçmüş. Atasam Hastanesi endometrium kalınlığını 1.7mm ölçtü büyük Anadolu Hastanesi ise 6.8 mm ölçtü ve tedavim devam etti çok şükür ben Atasam hastanesine 735 TL ödeme yaptım. Sonra Anadolu hastanesinde de 943 lira ödeme yaptım. Maddi manevi mağduriyetimi kim giderecek. Başhekime ve insan kaynaklarına şikayetimi ilettim ama geri iade yapılmayacağını söylediler. Samsun Atakum Atasam Hastanesi Başhekimi beni çağırmış açıklama yapacakmış ben para iademi istiyorum. Ödeme faturalarım ve ultrason görüntüleri ile gereken her yere gideceğim.

Sezen sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 15:37

Özel Hastanede Yetersiz İlgi Ve Saygısız Hizmet

26 Şubat 15:50

Magnet Hastanesi Yanlış Alınan Muayene Parasının Geri Ödenmemesi

07 Haziran 2024 18:57

23 Temmuz 2024 16:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sağlıkta Güven Krizi: Deneyimlerimiz Ve Düşündürdükleri

23 Şubat 17:47