Gamze sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 16:51

01.01.2023 tarihinde ameliyat oldum. Olmaz olaydım. Karın germe kol germe doktor...... Kendilerini asla ne ameliyatımda ne ameliyatımdan sonra göremedim. Asistanları 2. Gün ağrılarımdan duramıyorum parayı istiyorlar. Yatağımdan kalkamayacak bir haldeyken. Hastanede tam 3 hafta enfeksiyondan ateşlenme yaşadım. Ateşim 39.30 a çıktı ne indi ne çıktı neler yaşadım. Anlatamam ve benimle birlikte o gün 2 kişi daha enfeksiyon kapmıştı. Burada ameliyattan değil pislikten ölecektim ve ne hikmetse ameliyatımdan 2-3 hafta sonra başka bir hastanede görev almıştı. Hukuk sürecimi başlattım neden şimdi çünkü evlilik arefesindeydim elimde her şey mevcut yazışmalar resimler...

İlker
İlker

Merhabalar geçmiş olsun benzer ama daha farklı bir süreç aynı hastanede yaşadım. Ameliyathane enfeksiyonundan iki ay hastanede kalmak zorunda kaldım. Hastane yönetimine kültür testini yolladığımız da el yıkamamaktan da olur denildi! Açık ameliyatımdan sonra göbek deliğim yok ve dikişlerin nasıl atıldığını sizinle paylaşıyorum yorum sizin?

Burcu
Burcu

Dikişler çok kötü 😔

Şirin
Şirin

Ameliyatınızdan memnun kalmadınız mi bende sizin olduğunuz ameliyatı olmak istiyorum ama yorumu görünce korktm açıkçası bana geri dönüş yapar misiniz lütfen

Gamze
Gamze

Bu hastanede olursanız hata yaparsınız ameliyathaneyi görmek isterseniz zaten vazgeçersiniz ben senelerdir araştırdım tam Ocak ayında oldum evleneceğim için bir de zam olacak vs katakuleye geldi ve birden karar verdim oldum 1. Buçuk ay enfeksiyonla mücadele ettim ameliyatım desen bir kasap dikişi o yüzden çok iyi araştırın doktoru hastaneyi

Şar Hospital Kadın Doğum Bölümü Yetersiz

11 Haziran 2023 14:37
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 22:37

28 Ağustos 2024 01:17