Kb Ks sonuçtan hiç memnun değil

Asrın Eczanesi (Silivri) Şikayeti

13 Ekim 2024 14:51

Bugün bu eczane çalışanlarının sorumsuzluğu yüzünden tüp bebek tedavim aksadı başlayamadım. Eczaneyi arayarak, eczane hattından mesajlaşarak ellerinde reçete edilen ilaçlarımın olup olmadığını defalarca teyit ettim. ‘elimizde var işleminizi giriyorum’ dediler ve Anadolu yakasından dönüp Silivri asrın eczanesine gittim. Bana tedavimin kanser hastalığıyla asla alakası olmamasına rağmen ‘’onkoloji kase imzası lazım sizde yok, raporunuz geçersiz bu şekilde veremeyiz ancak ücretli verebiliriz’’ dediler.

Bizi yoldan çevirip tedavimizi aksattılar. Eczaneye gittiğimizde fazlaca umursamaz, alaycı bir tavırla ya ben size yanlış söylemişim öyle değilmiş ama yine de raporlu veremiyorum hata veriyor dediler. Hastaneyle görüştüreyim ne eksikse söylerseniz yapsınlar dememe rağmen yoğunuz tek eczane biz değiliz başkalarına bakın dediler. Sisteme bakan bayan personel elimizde hiçbirisi yok dedi telefonda teyit edip var dediği hiçbir ilacın ellerinde olmadığını söyledi.

Söyledikleri birbiriyle uyuşmayan yaptığı işten habersiz bir tavırla tekrar bakıp aaa birisi varmış dedi tekrar. Ücretli almak istediğimizde elinde olduğunu söyleyip, raporlu-sigortalı almak istediğimizde ellerinde olmadığını söyledi. Bir insanın tedavisini bu kadar hafife alan, mağdur eden ve bundan asla rahatsızlık duymayan bu işletmeyi şikayet edebildiğim her yere edeceğim.

Gizem
Gizem

Asrın Eczanesi çalışanlarına güler yüzü ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle Mehmet beye eşim ve bana sorduğumuz her soruya güler yüzle cevap verdiği için, ilaçlarımızı en hızlı şekilde hazırlayıp teslim ettiği için çok teşekkürler 😇

Kb Ks
Kb Ks

Ne kadar inandırıcısınız gerçekten. Tanıdık çıktınız herhalde.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Riski

Murat