Asoğlu Plus Kuaför (Diyarbakır) Asoğlu Plus Kuaför Mağduriyeti

01 Şubat 2024 01:25

Nişan makyajı için tercih ettiğim ve son derece memnun kalmadığım kuaförde, çalışanların ve hizmetin kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Makyajımı en sade kuaförde, kenar mahallelerde yaptırsam çok daha iyi olurdu. 3000 TL ödememe rağmen saçım yıkanmadan, sadece düz fön yapıldı. Gelin tacı olarak yanımda iki farklı takma şekli olan taçlar getirmiştim. Önce kolay takılan tacı taktılar ve değiştirmemi istediğimde el ve kol hareketleriyle sert bir tavır sergilediler. Makyaj konusunda ise, bana uygun olmayan ve beni 10 yaş büyük gösteren bir uygulama yapıldı. Çalışanlar ve işletme kalitesi açısından olumlu bir yorum yapamam. Çalışanlardan biri, bana ayrılan odada kendi saç ve makyajını yaparak profesyonellikten uzak bir davranış sergiledi. Etik olmayan bu durumun yanı sıra, makyajı yapması planlanan kişi hiçbir açıklama yapılmadan gelmedi. İsmi A*** Hanım olduğunu düşünüyorum ve bu durum bana önceden bildirilmedi. Amatörce yaklaşımlarla en önemli günümde mağdur edildim. Ödediğim ücretin hiçbir kuruşunu hak etmediklerini düşünüyorum ve bu deneyimimi her fırsatta dile getireceğim.

Ceyness Kuaför (Kırklareli) Mağduriyeti

21 Haziran 2024 10:22