Melda sonuçtan hiç memnun değil

As Royal Soba Ateşlemesi Sorunu

17 Ekim 2023 14:40

Bir sene önce soba aldım kurulduğu günden beri ateşlemesi zordu. Zaten dinlemediler bile yanar yanar dedi gitti. Sobayı kurduğunuzdan beri 4 veya 5 kere yaktım. Geçen kış bu kış bir kere yaktım yandı, sonra denememde yine zorlandım. Servis çağırdım ve dediler ki böcek kaçmış, göster böceği yok. Örümcek ağını nasıl göstereyim diye ters çıkıştı. Dedim ki gözümün önünde temizledin, böcek yoktu. Ayrıca 20 sene aynı sobadan kullandım, hiç bakım yaptırmadan başıma böyle bir şey gelmedi. Bu sobanın ateşlemesi bozuktu, kurduğunuz gün yapmadınız böcek var deyip 500 TL para aldınız. O para asla size helal değil.

22 Ekim 2023 19:32

Yaşadığım sorun için hala cevap yok para iadesi istiyorum ve özür hala cevap ve bir açıklama bekliyorum niçin cevap vermiyorsunuz 29 sene bakım yaptırmadan kullandığım sobaya böcek girmedi de şimdimi girdi bu sobanın ateşlemesi getirip taktığınız gün bozuktu

22 Ekim 2023 19:33

Hala bir özür ya da para iadesi olmadı

23 Ekim 2023 15:06

Neden dönüş yok

23 Ekim 2023 15:12

Alınan 500 TL'nin fişini veremediniz ve böcek yoktu ateşleme fitilinden kablo değiştiniz bu soba takıldığından beri zor yanıyordu o gün söyledim zor yandığını ilgilenmediniz gelmiş böcek var diyorsunuz ben görmedim böcek para iadesi istiyorum her yere yazacağım şikayet edeceğim

27 Ekim 2023 09:18

Niçin hala bir dönüş olmuyor

Erdi sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 15:22

Garanti Süresi Dolunca Gelen Servis

15 Kasım 2024 15:59
Figen sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 11:08
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kalorifer Peteği Değişimi Reddi Ve Sorumluluğun Üzerinden Atılması

Cüneyt
30 Mayıs 2025 17:41
Serap sonuçtan çok memnun

Serap
23 Şubat 2024 11:41
"ECA ya karşı güvenimizi tam olarak yitirmek üzereyken merkezden Onur bey devreye girdi. Uzun bir süreç oldu fakat Onur beyin durumu idare etme yeteneği, ECA 'nın müşteri memnuniyetini ön planda tutarak son iki hafta garantisi kalmış pelet sobamız yenisi ile değiştirmesi harikaydı. Kaybedilen zamana bakmadan sorunun çözülmesi ve çalışanların arkadaşça davranması, firmaya karşı güvenimizi tekrar kazandırdı. Profesyonel biçimde süreç takip edildi. Müşteri olarak sabır gerekli. Değişim için emeği geçen herkese, ürünün arkasında duran ECA firmasına da çok teşekkür ederiz."