Hasan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 21:56

ASM Teknik Özel Servis'te, Skoda Rapid aracın rutin yağ ve filtrelerinin değişimi yapılırken ayrıca arka balatalar ile bujilerin değişimi ASM Özel Servis'te s*** Usta tarafından 7.250 liraya yapıldı. ASM Özel Servis'ten ayrıldıktan sonra 1 km gitmeden araç EPC uyarısı verince ASM Servis'e dönüp, s*** Usta aracın EPC uyarısını giderince, aracımla test sürüşü yaparken, bu sefer de aracın motorundan ıslık sesi gelmeye başladı. ASM Servis'te s*** ve a*** Usta aracın motor kapağı, contaları ve turbosuna baktılar. Aracın turbo pallinde eğilme olduğunu, turbo içerisinin plastik parçacıklarla dolduğunu bildirdiler. Aracın turbosunun değişimi gerektiğini bildirdiler. Turbo yedek parçanın 62.000 lira olduğunu, ayrıca turbocu da işçilik masrafı ile maliyetin artabileceğini bildirdiler. ASM Özel Servis'e gelmeden önce Skoda Rapid aracın motorundan gelen ıslık sesi ve turbo arızası yoktu. ASM Servis ustasının, aracın rutin bakımları yaparken, muhtemelen hatası ve dikkatsizliği nedeniyle turbo pallının ezilmesi neticesi turbo arızası meydana gelmiş olabileceğini göz önüne alarak, ASM Teknik Servis ustalarına güvenemediğim için turboyu yaptırmadan oradan ayrıldım. Skoda Rapid aracın turbo arızasının tamiri için a*** Skoda Yetkili Servis'ten randevu aldım. A*** Skoda Yetkili Servis'te yapılan arıza tespitinde: Servis ustaları, muhtemelen aracın motor kapağı açıldığında turbo palline yabancı bir cisim girmesi nedeniyle ezilmesi neticesi turbosunun dağıldığını, ayrıca intercooler parçasının arızalandığını bildirdiler. Turbo ve intercooler yedek parçaların değişiminin 67.000 liraya mal olacağını bildirdiler. Ayrıca aracın motor siboplarının da siyah plastik parçacıklarla kirlendiğini ve temizlenmesi gerektiğini bildirdiler. Bunların haricinde motor kapağının rektefe ve silindir contalarının değişimi, motor yağı, yağ filtresi ve antifriz değişimi için toplamda 38.000 lira, toplamda 105.000 lira maliyet çıkardılar. Skoda Rapid aracı; turbo, intercooler ve silindir contalarının değişimi ile motor siboplarının temizliği ve motor kapağının rektefe için a*** Skoda Yetkili Servis'e teslim ettim. ASM Teknik Özel Servis ustasının dikkatsizliği ve hatası bana 105.000 lira masrafa neden oldu.

11 Ekim 2024 15:01

Neden Skoda aracınızı Skoda Yetkili Servise emanet etmelisiniz? Skoda Rapid Aracımın ASM Teknik Skoda Seat Özel Serviste oldukça pahalı zararı sonrasında anladım. ASM Teknik Özel Servis ustası s*** Bey'e aracın rutin yağ, filtreleri, arka balataları ile bujilerin değişimi için 7.250 lira ödedim. S*** Usta aracın rutin bakımı ve ücret karşılığında tamir sözleşmesi yapılmadı ve fatura kesmedi. Test sürüşü esnasında aracın motorundan ıslık sesi gelmeye başladı. ASM Teknik Özel Serviste a** ve s*** Ustanın incelemesinde Aracın turbo palın ezilmesi ve turbosunun parçacıklarla dolduğunu bildirdiler. ASM Teknik Özel Servise gelmeden önce Aracın motorunda ıslık sesi ve turbo arızası yoktu. ASM Teknikteki izlenimime göre muhtemelen Serdar Ustanın hatası neticesi Skoda Rapid Aracın turbo hasarı meydana geldi. ASM Teknik Özel Serviste Serdar Usta aracın turbosuna verilen hasarını üstlenmedi. ASM Teknik Özel Servis ustalarına güvenim kalmadığı için oradan ayrıldım. And Skoda Yetkili Servis ustalarının Skoda Rapid Aracın arıza tespitine göre: Aracın turbosuna bir cisim girmesi nedeniyle turbosunun dağıldığını, ayrıca intercooler da, motor kapağı, motor siboplarının ve silindir contalarının hasarına neden olduğunu rapor ettiler. Skoda Rapid Aracın turbosu, intercooler, silindir contalarının orijinal yedek parçalarla değişimi yapıldı. Ayrıca motor siboplarının parçacıklardan temizliği ve motor kapağının rektefe işçiliği, ile motor yağı, yağ filtresi ve antifriz değişimi 105.000 lira masrafa neden oldu. Skoda Yetkili Serviste yedek parçalar orijinal ve 2 yıl garantili, ayrıca servis ustaları profesyonel ve işlerinde tecrübeli oldukları için tercih ederim.

01 Ekim 2024 22:05
ASM Teknik Tarafından Mağdur Edildim!

And Yetkili Skoda Servis tarafından Skoda Rapid aracın hasar gören turbo, intercooler, motor kapağı, motor siboplarının ve silindir contalarının video görüntüleri.

01 Ekim 2024 22:12

And Skoda Yetkili Servis Ustaları tarafından Skoda Rapid Aracın hasar gören turbo, intercooler, motor kapağı, motor siboplarının ve silindir

01 Ekim 2024 22:24
ASM Teknik Tarafından Mağdur Edildim!

Skoda Rapid Aracın hasar gören turbosunun ve motor siboplarının görüntüleri.

01 Ekim 2024 23:02

Fotoğraflar.

03 Ekim 2024 18:43

Skoda aracınını gerek rutin bakımları gerek arızaları gerek kaza sonucu hasar onarımı için neden Skoda Yetkili Servislere emanet etmelisiniz? Skoda Rapid araç sahibi olarak, sırf internet ve Google haritalarda ASM teknik Volkswagen Audi Skoda Seat özel servise aracı teslim ederek, hayatımın en büyük hatasını ve mağduriyetini yaşadım. ASM Teknik Özel Servis ustası Serdar Bey'e kesinlikle aracınızı teslim etmeyin. Benim aracıma verdiği hasarlar ve 105.000 lira zararı kesinlikle üstlenmiyor. ASM Teknik Volkswagen Audi Skoda Seat Özel Servis ayıplı Tamiratını kabul etmiyor. Sanayide veya özel servislerde aracınızı teslim etmeden, tamir sözleşmesi (Eser) sözleşmesi ile fatura kesilmeden aracınızı teslim etmeyin. Yoksa herhangi bir arıza veya ayıplı tamir sonrası hukuki olarak hakkınız kalmaz. Herkese kazasız belasız ve masrafsız sürüşler dilerim.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

ASM Teknik Onarım Merkezi

10 Eylül 2024 14:51
ASM Teknik Onarım Merkezi
Kibar sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Turbo'da Yanlış Teşhis ve Gereksiz Masraf

04 Ekim 2024 14:28
Enes sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:44
Arızalı Turbo Ve Çözülmeyen Sorunlar
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Motor Tamiri Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Yüksek Masraf

21 Haziran 2025 22:23