Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Aslızan Estetik Ve Güzellik Merkezi Almadığım Hizmetlerin Parasını Tarafıma İade Edilmesini İstiyorum!

09 Haziran 2024 17:22

Kocaeli İzmit'te bulunan A*** Z** estetikten hizmet alıyordum. 6. Seansıma girdim (8.06.2024) ve seans sonrası işletmenin gönderdiği geri bildirim formuna sürekli işlem yapan elemanları değiştiği için memnun olmadığımı kaliteyi gittikçe düşürdüklerini belirttim. İş yeri sahibi hem Google'dan yorum yapmış hem de WhatsApp tan bizzat bana mesaj attı (09.06.2024). Kalan paket haklarımın ücretini tarafıma iade etmedi ve git Tüketici Mahkemesi'ne başvur diyerek beni engelledi. Yani ödediğim 8 seans + 2 kontrol ün 6 seansına girdim kalanlarının ücreti tarafıma geri verilmedi ve temmuz ayındaki diğer randevum da iptal edildi. İş yeri sahibinin Google yorumlarda tek yıldız puan verenlere karşı uygunsuz üslubu zaten fark ediliyor. Beni avukatına işlem başlatması ile tehdit edip kalan seanslarımı ücretini ödememiş ve mevcut hizmet randevularımı da iptal etmiştir. Aslızan estetik merkezinden (İzmit/Kocaeli) şikayetçiyim. Ödediğim ücretin tarafıma geri ödenmesini talep ediyorum.

13 Haziran 2024 10:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Burcu hanım merhaba. Kocaeli Üniversitesi Yönetim kuruluna ve Yükseköğretim Kuruluna bu durumu ileteceğiz. İyi günler.

15 Haziran 2024 19:07

Hediye peşinde koşmak mı? Kurumunuz tarafından tek bir hediye almadım. Katılmadığım seansların ücretini talep ediyorum bunun neresinden hediye peşinde koşma çıkardınız. Bir görsel ya da işitsel sanrı yaşıyorsunuz sanırım. Aslı hanım sizden ekstra bir hizmet beklemiyorum, Google yorumlarda tek yıldız verdim diye seansımı iptal ettiniz ve kalan seanslarının ücretini talep ediyorum. Sizi iş ahlakına uygun davranmaya davet ediyorum. Kurduğunuz cümlelere gelirsek başka bir müşteriniz ile karıştırmış olabilirsiniz aksi takdirde psikolojik sağlığınız ve duygu durumunuz açısından ciddi endişelerim var, profesyonel hekim desteği faydalı olabilir. Ayrıca, Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulundum, ödediğim ücreti geri alacağım, insanların seanslarını gasp ederek, ödedikleri ücretin karşılığını vermeyerek haksız para kazancı elde ediyorsunuz ki bu utanç size ömür boyu yeter. Tebrik ederim size olan bütün saygımı tavırlarınızla bitirdiniz.

15 Haziran 2024 21:17

Paketimi bitirmedim ve telafi seansı talebinde bulunmadım. Google sayfanızda tek yıldız puan veren herkese aynı üslup ve tutum cevap vermişsiniz. Size göre herkes ergen ve memnuniyetsiz olmuş. Yapılan geribildirimlere yapıcı çözüm üreten bir işletme sahibi olarak cevap vermek varken siz karşınızdaki kişinin hakkını, parasını gasp edip tehditler etmişsiniz. Yalan beyanlarınıza, sanrılarınıza ve gerçek dışı iddialarınıza cevap vermeyeceğim. Yazdığınız bütün cümleleri kaydediyorum bundan sonra hukuksal yollarla çözüm arayacağım. Ayrıca, kişisel verilerin korunma kanununa tamamen aykırı olan tutumunuzu hatırlatmak isterim. İyi günler.

Siz daha öncede bizim çalışanlarla ilgili kötü yorumda bulundunuz.

17 Haziran 2024 12:38
aslizan-estetik-ve-guzellik-merkezi-almadigim-hizmetlerin-parasini-tarafima-iade-edilmesini-istiyorum-1.jpg

Bu kaçıncı iftiranız? .

Selin sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:19
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 20:06
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Queenzz Güzellik Ödeme Yapmama Rağmen Hizmet Ve Fatura Alamama Mağduriyeti

17 Ağustos 2025 00:08