Aldatıcı Hizmet Ve İlgisiz Servis

09 Ekim 2024 18:15

Sıfır ürün adı altında aldığım Mondial ZNU 50 CC motoru, ilk gün plakasız çıkabilirsiniz diyerek verilen bir yazıyla teslim aldım. Ancak iki dakika sonra polis motoru bağladı ve kağıdı gösterdiğimde polis dalga geçti. Sonrasında motoru otoparktan aldık, fakat motor kendi kendine kapandı ve çalışmadı. Ustalar ilgisizdi, video istediler, mesai saatleri dışında olduklarını söyleyip cevap vermediler. Servise götürdüğümüzde benzin yok dediler, benzin koydular ama yine çalışmadı. Aküyü şarj ettiler, bir problem yok dediler ama motor yine otobanda durdu. Servisle ilgilenen kişiyle tartıştım, beni tehdit etti. Diğer şubeyi ve gerekli yerleri aradım, ama ilgi yok. 2 yıl garantim olmasına rağmen ilgi sıfır. Paramla böyle bir şey olamaz. Bunların başında duran kimse yok mu?

09 Ekim 2024 18:02

Sıfır aldığım Mondial Motor 1 ayda 2 kere bozuldu ve her seferinde benzin yoktur diyorlar ilgi alaka sıfır ilgilenen patron ürünün arkasında duran kimse yok! Yetkili birine bağlayın diyorum saçma sapan çalışanlarına veriyorlar telefonu. Ürünü satarken yalvar yakar olan tipler şimdi asla ilgilenmiyorlar. Buradan asla ürün almayı düşünmeyin bile rezil olursunuz ben her yere şikayet ettim

27 Mart 2025 03:23
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 14:37
Yantur Motor | Şişli Motorum, Aldığım Günden Beri Arızalı!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 12:39
Abaylar Grup Bayi Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 18:32

Motor Teslimatında Gecikme Ve Sonrasında Parça Tedarik Sorunu