Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 01:44

10/08/2024'de Beyezavm.com'dan satın aldığım Arçelik ade 606-1 s Siyah Duvar Tipi Davlumbazı, iki gün sonra arayıp stoğumuzda yok, olan ürün hasarlı, fabrika imha edecek. İstersem yerine eşdeğer ürün gönderebileceklerini söyleyip alt model başka ürünü 450 TL daha pahalı satmaya çalıştılar.

Siparişimi rızam olmaksızın iptal etmelerinden sonra tekrar yeni bir ürün alma araştırması yaptıktan sonra, başka bir Arçelik yetkili satıcısı olan https://www.asilev.com.tr/ den 16/08/2024'de Arçelik ade 605 s Siyah Duvar Tipi Davlumbaz ve ek garanti satın aldım. Ancak bu firma da her ne hikmetse Beyazavm (Yaşar Arçelik Mobilya) gibi ellerindeki ürünün hasarlı olduğunu ve gönderim yapamayacaklarını, istersem sitelerinden başka bir ürün bakabileceğimi söylediler.

Beyazavm tarafından iptal edilen ürünün modelini söyledim, orada diğer sitelere göre daha pahalıydı. Yine yetkili bir Arçelik bayisinin oyununa geldiğimi hissettim.

Kabul etmeyip kendi ürünümü göndermelerini istedim ama rızam olmaksızın siparişimi iptal ettiler. Arçelik müşteri hizmetleri yine aynı klasik cevabı vererek gerekli reaksiyonları alacaklarını söylediler. Arçelik ve yetkili satıcıları, niyetiniz nedir?

Korhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 21:59

24 Ekim 2024 20:49
Asil Ev Aletleri Hasarlı Ürün Ve İade Sürecinde Mağduriyet
Selim sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 17:53

13 Haziran 2024 20:45