Raşit sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 12:01

Asics firmasında 18.03.2023 tarihindeki tenis ayakkabım daha bir yılı dolmadan dış plastik kısımlarında çatladı, firmaya ürünü incelemeye gönderdim firma bana ekte size de attığım yazıyla birlikte ürünü tekrar gönderdi. Firmaya göre üründeki deformasyon üretim hatası kaynaklı değilmiş, buradan anlaşılacağı üzere demek ki Asics marka ayakkabı alırsanız bir yıl kullana biliyorsunuz. Ekte size resimleri de atıyorum herkes resimlere baksın çünkü yırtılan yerler benim çarpma veya sürtünmeden kaynaklı bir deformasyon değil. Sanki ürünün yere sürtülen tabanı eskidi de göndermişiz. Bu paylaşımı yapma amacım dünya markası diye alınan ürünlerin kalitesini görmeniz. Paranızı verdiğiniz şeylerin aslında iyi marka bile olsa halini görün. Kimse bu ekonomik ortamda bir ayakkabıyı bir sene giymek için almıyor. Her iki çiftinden her iki tarafında aynı sorun var.

28 Şubat 2024 10:21 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

11 Mart 2024 12:43

Tekrar size incelemeye gönderdiğim ayakkabıma yine aynı cevap geldi. Demek ki ürünün malzeme kalitesi bir senelik. Bir sene sonra yırtılabiliyor. Çünkü ben urunu makinede yıkamadım ve silmedim. Sadece tenis oynarken kullandım ve bir sene dolmadan ekteki resimde attığım deformasyonlar oldu marka kalitesi olarak hazın verici bir durum. Artık Asics markası benim için sıradan bir ayakkabı niteliğindedir. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
02 Eylül 2024 12:37
Burak sonuçtan memnun

Burak
24 Ekim 2023 17:55
"Sürecim çok zor ilerledi. Ürünlerle ilgili sorunlar her markada olabilir fakat bu aksaklıkların yönetilme şekli müşteri memnuniyetini belirleyen en önemli kriterlerden biri. Israrlarım sonucunda sürecin adil şekilde ilerlemesini sağlayan her bir marka çalışanına çok teşekkür ederim. Umarım benzer diğer süreçlerde ilk başta verilebilecek bu tür kararların bu kadar iletişim trafiği yaşanmadan verildiği bir sistem uygulanır. Kolaylıklar."
Asics Gel Resolution 9 Model Tenis Ayakkabısında Dikiş Problemi
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
10 Aralık 2024 23:39
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
06 Aralık 2024 19:08
"Ürün yeniden değerlendirmeye alındı ve bu kez süreç olumlu sonuçlandı."
Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Asics Ayakkabıda Kalitesiz Malzeme Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Muhammet