İrem sonuçtan hiç memnun değil

As Visa Solutions 4 Temmuz Portekiz Vize Sonucum Hala Gelmedi

25 Temmuz 2024 11:20

Merhaba, 4 temmuzda başvurduğum Portekiz c tipi başvurumun sonucu hala gelmedi. Seyahat tarihim 8 Ağustos son dakikaya kadar insanları neden strese sokmaktan zevk alıyorsunuz anlamıyorum. 20 günden fazla işlem suresi saçmalık sadece burası için değil tüm schengen başvuruları için söylüyorum bunu ki 20 gün de abartı. Zaten randevu süreçleri artık yeterince korkunç bir hal aldı en azından açıklama surecinde bu kadar mağdur etmeyin insanları redse bas reddi geç değilse 10-15 güne açıkla neyi bekliyoruz biz ya? Madem yoğunluğun var o zaman da açıklama yap sitende bak yoğunluk var su tarih seyahati olanlar bu donemde en geç su tarihte başvuru yapsın diye. Bu stresi yasamak zorunda değiliz yeter artık

03 Ağustos 2024 10:55

An itibariyle vizem reddedilmiş, emeği gecen herkese kotu dileklerimi iletiyorum. Visa shoppingmis :d Sadece Portekiz için başvurdum başka ülkeye geçiş yok bile. 2-10-11. Maddelerden reddedilmişim itiraza basvurmicam bile zaten perşembe günü uçağım vardı vize sonucunu 1 ayda gönderen konsolosluk itirazı kim bilir ne zaman açıklar ki bu rezil kuruma asla 160 euro daha kazandırma niyetim yok. Bir daha asla Portekiz ya da Macaristandan vize başvurusunda bulunmam

Yorumlar (6)

Selenay
Selenay

Çağlar Bey merhaba, ben de vizemi bekliyorum ve son 5 günüm kaldı. Sanırım olumlu ya da olumsuz son 1-2 gün kala öğreneceğim. Sadece şunu sormak istiyorum. Ben vizemin kurye ile teslim edilmesini istemiştim. 29'u gece yola çıkacağım yani pazar günü. Cuma günü vizemi teslim almam gerekiyor. Cuma günü bana bu pasaport kurye ile ulaştırılacak mı? Siz nasıl ve nereden teslim almıştınız? Hiç kimseden bilgi alamıyorum aklımı kaybetmek üzereyim

Pinar
Pinar

Selenay hanım merhaba, acaba vizeniz yetişti mi? Kaç günde geldi? Bilgil verebilir misiniz?

Çağlar

İrem hanım aynı durumdayız maalesef ben sizden daha önce başvuru yapmıştım. 12.06.2024 tarihinde yaptım ve 03.08.2024 te tatil turum var fakat halen çıkmadı.

Çağlar

İrem hanım merhaba tekrardan dün sonunda çıktı 2 gün kala. Niye bu kadar bekletiliyor anlamıyorum.

İrem

Çağlar Bey merhaba, vizeniz çıktı mi acaba?

İrem

Merhaba Umarım kısa sürede dönüş alırsınız 😔 gelişme olursa buraya da yazabilirseniz çok sevinirim

Vize Randevusu İçin Aylardır Yanıt Alamıyorum Muhatap Yok

20 Mayıs 2025 14:04