Dilan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 15:55

9 Eylül 2023 tarihinde kardeşimle lazer epilasyon seansımıza girdik. Kardeşimin vücudunun bronz bölgesine uygulama yapılmış. Çocuk çok acıyor demesine rağmen dayan denilerek seans tamamlanmış. Uygulama yapanda suç bulmuyorum, bu işte uzmanlığı yeterli olmayan birini tek başına seansa sokmaları hata bence. Cumartesi akşamı yanık bölge mosmor oldu. Kardeşim çok acı çekti. Merkeze ulaşmaya çalıştık. İlk akşam ulaşamadık ertesi gün ulaşınca ne yapabiliriz pazar günü kapalısınız dedik bize dalga geçer gibi pazartesi gelin görüşün dendi. Yanık halde 2 gün beklememizi söylüyorlar. Hastaneye gittik 1. Dereceden yanık oluşmuş. Hata üzerine hata. Kendileri ilaç hazırlayıp bunu sür 2 aya kadar geçer diye teselli ediyorlar. Bir doktorun muayene etmeden güzellik merkezinde verilen ilacı nasıl kullansın kardeşim. Ayrıca Seanslarda hiçbir zaman havlu ve gözlük vermiyorlar. Talep edildiğinde de havlu yok diyorlar. Uzman gözlüğünü takıp işlem yaparken size gözlük vermiyor şaka gibi. Siz çıplak seansta yatarken küt kapıyı açıp başka uzman girip diğer uzmana bir şey sorup çıkıyor. Gerçekten profesyonel hiçbir davranışları yok. Seansa giren her uzman size zorla bir şey satmaya çalışıyor. Almazsanız yapılan işlemden fayda görmezsiniz deniyor. Kayıt olurken verilen tüm kremleri satın aldık. Hiçbir faydasını da göremedik. Ben de kardeşimde. Ayrıca sürekli sizin şuranıza dolgu yapalım buranıza botoks yapalım buranız kötü diyerek insanlara baskı yapıyorlar. Seansta uzman bana ısrarla sırtınıza da yapalım epilasyon ıyy böyle nasıl crop giyebilirsiniz dedi :) sayılacak bir sürü anormal davranışları var hiçbir şekilde ödediğimiz paraları helal etmiyoruz.

Naime

Merhaba lazeri yapan kişin adını söyleyebilirsiniz çünkü bende Ümraniye şubesine gidiyorum çok endişe ettim.

Naime

Bu gerçekten doğrumu gözlerime inanamıyorum bende lazere gidiyorum Ümraniye Asestetik.com.tr polikliniğine vallahi vaz geçmeyi düşünüyorum sizde mi buraya giyiniz

Ezgi

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle, hangi şubesinde başınıza geldi merak ettim 😞

Dilan

Merhabalar. Teşekkür ederiz🙏 Belirtmeyi unutmuşum. Ümraniye şubesi

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
11 Mayıs 2024 15:27
Fatmaaa sonuçtan hiç memnun değil

Fatmaaa
12 Aralık 2023 12:50