Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arwen Ajans Üyelik Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Tehditler

15 Temmuz 2024 23:08

Para yatırdıkça daha fazla para istiyorlar. En sonunda sizi tehdit ediyorlar. Paranızı kaybediyorsunuz ve vergi numarası veriyorlar. Güven için e-Devlet sorgulaması yapıyorsunuz. Güveniyorsunuz, tamam ama sonrası pişmanlık. Ben polise başvurdum, inşallah paramı kurtarırım. Fayda etmez, paramı kurtarabilsem iyi, bakalım ne olacak.

28 Temmuz 2024 16:10

Arwen ajans buradan şikayetçiyim hala bu firma yolladığım paraya bloke koyup bana iadesini sağlamadı yok vergi borcu vs diye diye benden 82 bin tl aldılar çözüm sunamayıp paramı da vermediler bunlar dolandırıcıdırlar anlamadığım ellerinde vergi no kullanıp bu şekilde insanların parasını el koyan kişilere devlet ne de müdahale etmiyor biz hata ettik bunlar ile muhatap olduk tamam da devletin bizi koruması lazım değil mi bunlar bir de beni Rahmetli Annem dahil tüm akrabalarım ile nasıl tehditte edebiliyor ajans adı altında bu kişilerden hem hukuk hem maddi hem manevi tazminat olarak şikayetçiyim devlet duy sesimi resimlerin bazılarını da koyuyorum görün diye

20 Temmuz 2024 17:54

Arwen ajans denen yerden şikayetçiyim karakola başvurdum 5 veya 6 ay sürer dediler ben gönderdiğim paranın iadesini istiyorum benim parama bloke koyup almamı engelleyip defalarca para talebinde bulundular ve hala alamadım ve şunu altını çizerek söylüyorum devlet burada nerede vergi no kullanıp şirket ismi adında güven sağlayarak milletin parasına el koyan bu ajansa neden bir şeyler yapmayıp buna neredeyse göz yumuyor gibiler bunlara öyle cezalar verilmeli  çok kişi var böyle davalar var diye umursanmamalı sonuçta ben paramın iadesini istiyorum bunlardan hem hukuken hem maddi hem manevi tazminat olarak ta şikayetçiyim

15 Mart 2024 04:46

Anatolia Cast Ajans Paramızı Alıp Bir Daha Aramadı

05 Eylül 2024 06:44
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Reklam Çekimi Sonrası Destek Eksikliği Ve Tehditkar Tutum

26 Kasım 2024 20:34