Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Arte3 İç Mimarlık Telefonlara Bakmıyor Tadilat Kötü

Arte3 İç Mimarlık Telefonlara Bakmıyor Tadilat Kötü
29 Eylül 2024 17:55

Evimizin büyük bir kısmını tadilat yapmak üzere Arte 3 iç mimarlık firması ile anlaştık her esnaf gibi ilgi alaka çok güzeldi tam bir güven ortamı ile anlaşma sağladık. Tadilattan çok memnun kalmadık ustaları kötüydü bazı yerleri tekrar düzeltmelerini istedik ama düzeltilecek o kadar çok alan vardı ki tekrar kır dök işimize gelmedi inanın çok zor eve oturdukça bir çok detayı ancak fark edebiliyorsunuz duvarlar harita gibi, fayansların altı boş malzemeden kaçılmış yamuk yumuk, bir odanın parkesini yaparken boşlukları doldurun dememe rağmen doldurmamışlar ben kendim yaptım, ustalar uğraşamam deyip gitti. Sucuları tam vasat tüm muslukları ben tekrar söktüm ve taktım sızdırıyordu bir de üste saygısız tavırlar. Firmaya söylediğimizde ne yapalım ustalarla uğraşmak zor işte deyip geçiştiriyorlardı. Şimdi de iç tesisatta problem var firma aramalara mesajlara dönmüyor. Yani anlayacağınız mahkemelik olacağız iyi niyetimiz suistimal edildi.

Bahtiyar

Ustalara çamur atacağına ilaveten eve aldığın tüm su tesisat malzemeleri ve armatürler hepsi 2, kalite iyisini alın dedikçe siz hep kötü ürünleri aldınız bizi suçlamayın emeğimin karşılığını verin

Bahtiyar

O evde çalışan ustalardan birisiyim tuncay bey yalan konuşmayın evinizi düzenli ve güzel şekilde yapıldı yaklaşık 1.5 yıl geçtikten sonra insanları kötülemeyin o evin seramik ve tesisat işlerini ben yaptım tezgah için ve tesisat için 20 defa usta olarak geldim ayıp yazdığınız yazılar insanları kötülemeyin çalıştığınız bakanlık önüne insanlar sızın hakkında pankart assa hoşunuza gider mi benim ustalığım sorgulanacağına sizdeki kusurlara bakın ayıp ayıp

Tuncay
Tuncay

Tesisatçı bahtiyar fayanslarda tesisatlarda yorumunuz kadar kötü özellikle senin tesisatların daha da kötü fayanslar altı doldurulmamış çoğu yerde. Ayrıca yamuk yumuk senden objektif yorum bekleyecek hali yok kimsenin ayrıca 1 yıl daha dolmadı ve bununda yaklaşık 6 ayı arte3 ün peşinde koştuk!

01 Ağustos 2023 19:17

24 Temmuz 2024 10:08
Dream Decoras Firma Tarafından Bitirilmeyen İşler
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Altınok Parke Paramın Hakkını Alamadım

04 Ekim 2023 09:36