Arora S1 Marka Elektrikli Araç

01 Kasım 2023 19:39

Arora S1 marka elektrikli arabayı görünüşü ve teknik verilerine bakarak tercih ettik. Zira marka için güvenirlik ve kalite bizim içinde markanın bize sunduğu veriler dikkate alınır. Marka aracı için 80 ila 90 km aralığında bir menzil verisi paylaşıyor. Bu veri tüm yol şartlarına göre hesaplanmış olarak kabul edilir ve ortalamadır. Aracımın menzili max 50 km den yukarı çıkmadı. Ya bataryanız bozuk ya da kötü. Yokuş çıkarsan şu olur inersen bu olur denmez. Böyle saçma bir savunma olamaz. Teknik verileriniz yanıltıcı ve hatalı. Benim aracı nerede kullandığım beni bağlar. Gitmiyorsa söylemeyeceksiniz. Bir diğer konu malzeme kalitesi. Biz her gün bir araba parası kazanmıyoruz. Biz siz bize sürekli arıza veren kalitesiz aracı
satın diye de çalışmıyoruz. Parça kalitesi kötü. Aracın start stopu bozuldu parça yok dendi. Kumandadan kullanın denildi öyle yaptık kumanda üzerindeki tuşu bozuldu. Yolda kaldık yedek anahtarı kullanalım dedik oda sadece kapıları açıyor. Cam suyu koydum su yok diyorum meğerse hortumu da yokmuş. İster Arora fabrikası ol ister satıcısı ol. Ben para verip seni muhatap alıp, aracını alıyorsam seninde beni muhatap alıp, bana servis ve yedek parça sağlıyor olman gerekir. Benim için aracın üretim yeri menşeyi önemli değil ben aracı sizden alıyorsam ve müşteri memnuniyetine önem veriyorsanız hizmeti de sizden beklerim.

Güney

Teşekkür ederim son an fikrimi değiştirdi

Nisa

Merhaba sorununuz giderildi mi? Bende s1 almayı düşünüyorum ama bu yorumunuz beni vazgeçirir duruma getirdi. Sonuçta arıza Olduğunda karşımda yetkili bulmak isterim. Çözüm odaklı olmasını beklerim

Emine

Ocak 5 te Arora S1 aldım bu kadar sorunlu malzemesi olan bir araç görmedim yolda giderken arka cam üzeri patladı çatlak var cam bozuldu kapı arızalandı arkadan hafif değmiş aracın teki o gözüküyor yahu severek süremiyorum aracı mal kalitesinin düşüklüğünden dolayı bunları yaşamaktan her gün aracım ile ne sorun çıkacak demekten

03 Kasım 2023 10:49

24 Ocak 2024 09:21