Ukayıl sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motosiklet: Garanti Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

22 Ekim 2024 10:32

Arora marka Smart 50 modeli motosikleti 46500TL ücret ödeyerek. 02.05.2024 tarihinde Manisa kula erdil apre işl. Ve tekst. Ürünleri sam. Ve tic. Ltd. Şt Dört Eylül mah. Yunusemre CD. No:132 kula Manisa Adresinden satın aldım. Satın aldığım firma motoru Eskişehir Sivrihisar Koçaş Mahallesine babam ö. Ü. A (71 yaşında) Teslim edildi.
Babam motosikleti sadece bahçeye gitmek için kullanıyor. Motosikleti ben kullandığımda henüz 2000 km deki motorun şanzıman dişli kısmından ses geldiğini fark ettim. Arora merkezi 4447484 numaralı telefonun defalarca aramama rağmen çok zorluklarla bir yetkiliye ulaşarak (M****** Bey) durumu anlattım motoru 71 yaşında kişinin kullandığını sadece bahçeye gitmek için motoru kullandığını belirttim ve M****** bey bizi servis olarak en yakın yer olan Eskişehir merkez de bulunan yetkili Servis A***** O***- A***** motors yetkili servise götürmemizi belirtti.
Yapılan kontrollerde motorun 500km bakımı yapılmadığını, o yüzden garantiye girmeyeceğini ve daha 5 aylık ve 2000km de olan motorun. Garantiden çıktığını beyan ettiler. (WhatsApp konuşmaları ile sabit) çaresizce mecbur bırakılarak tamirin yapılmasını istedim. Motoru komple söktüklerinde ise motorun şanzıman kısmından 800gram yağ olması gerekirken 2200 gram yağ çıktığını ve bu yüzden rulmanların dağıldığını söylediler (WhatsApp konuşmaları ile sabit). Durumu motoru aldığım yere bildirdim böyle bir şeyin olmayacağını o kadar yağı almasının mümkün olmadığını söylediler. Sıfır aldığım motosikletin tüm şanzıman ve dişlileri motor kısmı tamamen sökülerek, arızalı olan 3 adet şanzıman rulmanı değiştirildi. Ve bunun faturası olarak da 8034TL ücret istendi ve ödedim. Sıfır olarak 46500TL ye aldığım motorun 4/1 oranında bu ücreti ödemeye mahkum edildim. Motoru servisten aldığım ve tekrar benzer sesin geldiğini fark ettim. Tamiri yapan Servis A***** O***- A***** motors durumu video ve fotoğraflarla bildirdim. Fakat geri Dönüş Yapılmadı.
Satın almış olduğum bu motosikletin yaşadığım Eskişehir Sivrihisar Koçaş mahallesine En yakın servis 140km Uzaklıkta ve bu motorsiklet ile ana yolda yolculuk riskli olduğundan bir kamyon kiralayarak motosikleti servise götürmek zorunda kaldım. (1500TL)
Motorun Yenisi ile değiştirilmesini ve servise ödediğim ücretin iadesini, ya da kusurlu motoru iade ederek ve servise ödediğim ücretlerin iadesini Talep Ediyorum.
Gereğini Arz Ederim

Ziyat sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Araç İlanında Yanıltıcı Bilgi Verildi

23 Eylül 2023 07:40

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01

Arora Motor Garantili Parça Değişimi Yapmıyor

04 Kasım 2023 14:29
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Yetkili Bayi

07 Mart 2024 21:17