Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Zr5 Mağduriyeti

Arora Motor Arora Zr5 Mağduriyeti
04 Nisan 2024 21:42

26.07.2023 tarihinde Arora Zr5 turbo model elektrikli motosiklet satın aldım. Motorum şu an 550 km yol yaptı. Alalı daha 8 ay olmuşken bataryalar ve çok az yol yapmışken bataryalar zayıfladı. Yokuşta çekişten düşer hale geldi. Bu motor satılırken grafen akü kullandık ve uzun çevrimler boyunca akü kullanılabilir diye pazarlandı. Bende buna güvenerek aldım. Asla derin şarj etmedim. Aküyü sonuna kadar bitirmedim. Düzenli şekilde de motoru kullandım. Yani akülerin uzun süre dayanması gerekirken 8 ay ve 550 km'de bu hale gelmesi beni mağdur etti. Geçen hafta motoru zar zor 33 km uzaklıktaki D****** S******* ilçesi sadık eyiler Arora servisine götürdüm. Zar zor ücretli bir şekilde koltuğu açtırabildim akülere bakabilmek için. Yine ücretli bir şekilde yan tarafındaki elektrikçiye akülerin voltajını ölçtürdüm ve zayıflamış olduklarını öğrendim. Geri servisine geldiğimde akülerin dayanıksız olduğunu söylediler yapacak bir şey olmadığını ve motoru aldıktan sonra ilk 1 ay içinde servise gelmediğim için hiçbir şey yapamayacaklarını ifade ettiler. Arora firması hem bana ayıplı mal satmıştır. Hem de servisleri para alarak doğru düzgün hiçbir işlem yapmamıştır. İlk önce buraya yazmak istedim. Eğer çözüm sağlanmaz ise akü ölçümlerini belgelendirip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Arora almak isteyenler içinde bu şikayet bir örnek olsun. Gelişmeleri hep beraber görelim.

profile profile profile
Özcan
05 Nisan 2024 09:39

Bugün şarj olduktan sonra 10. Km'de akü bitti. Motor daha 550 km yapmış. Alalı 8-9 ay olmuş. Aküler böyle. Sözde grafen akü teknolojisi. Kesinlikle bu modelin yakınından geçmeyin derim. Akü ölçülerini belgelendirip Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Arora Motor Yeni Alınan Elektrikli Scooterın Menzil Ve Akü Sorunları Çözülmüyor

Berkay
24 Nisan 14:37
Arora Motor Yeni Alınan Elektrikli Scooterın Menzil Ve Akü Sorunları Çözülmüyor
Adana sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor'un Servis Çilesi

Adana
21 Şubat 14:21
Mehmet sonuçtan memnun değil

Arora ZR5 Elektrikli Motosiklet: Akü Sorunları Ve Yetersiz Servis

09 Mart 00:41
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Zr 5

Ersan
14 Eylül 2024 13:29
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Motorumun Akü Problemi Çözülmedi

Mahmut