Arnavutköy Devlet Hastanesi Acil Servis Ve Ortopedi Bölümündeki İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

09 Temmuz 2024 08:58

Buraya yazsam bir sonuç alabilecek miyim? Çünkü o kadar vurdumduymazlar ki, 08.07.24 tarihinde başparmak kırıklığı ve diz yaralanması şikayeti ile acil yeşil alana geçtim. E*** B*** Ö*** tarafından acil pansumana ve alçıya gönderildim ama ne hikmetse pansuman alanında ismim çıkmadı. Tamam, insanlık hali dedim, gittim kendisine durumu söyledim, düzeltti ve o gün bana ertesi günün sabahına, sabah 8'de ortopedi randevunuz var denildi. Benim dizim yaralı, yürümekte zorlanıyorum ve gün içerisinde işe gideceğim. Randevuyu kendisi söyledi. Bana var diye bugün geldim ortopedi bölümüne, bir dünya insan sıra bekliyor. Gittim, randevum var sanıyorum, ama doktorlar çok umursamaz, hasta ile ilgilenen kimse yok. Boşuna geldim. Yapamıyorsanız işi bırakın, bu kadar sorumsuzluk olmaz. Sizin söyleminizle geldim, boşuna. Gerçekten bir şeyler yapılması gerekiyor. Artık insanlar canı için geliyor. Adam orada arabayı kaça satacağını konuşuyor, hasta önünde ciddi bir umursamazlık var. Gereği neyse birileri bir şey yapabilir mi?

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 04:24

28 Haziran 2023 06:50