Selin
04 Temmuz 2024 19:20

Armut'a güvenerek elektrik ustası buldum. Meğerse elektrikle bir ilgisi yokmuş. Adam şalter attı, geldi. Bütün prizleri söktü, iptal etti. Yalan yanlış iş yaptı. Onları geçtim, en tehlikeli durum da şu: Termosifon fişini söküp şartelli yap, onu da açık bırak, prize bağla ve çık. Duruyor. Priz aradan onu bağladı, banyodaki iptal etti. Bir priz daha var, o da iptal. Yani işini güzel yapmadı. Ev sahibi para aldı. Bunu da biz bulduk, şimdi ev sahibi gelse evi bu halde görse ne yapacağız? Çok tehlikeli bir durum yaptı. Uzun zamandır böyle, evimde yangın veya herhangi bir olay olursa Armut ve B***E*** E****'in resimlerini paylaşacağım.
Yazık, günah. Bir de yazıyoruz, dönüş yapmıyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Yazdım, dönüş bile yapmadı. Siz olsanız böyle kabul eder misiniz? Malzeme her şey dahil dedi, hiçbir şeyi yapmadı. Her yeri kırdı, prizleri bozdu. İşten hiç anlamıyor.

05 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

08 Temmuz 2024 12:13

Merhaba Selime Hanım, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

23 Haziran 2025 11:27
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
24 Şubat 2025 01:17