24 Şubat 2024 12:24

23 Ocak 2024 tarihinde Armis Thermo Regulate 160x200 yatak satın aldım. 29 Ocak 2024'te teslim edildi. Evimizdeki diğer yataklar; 5 yıllık bir yatak, 7 yıllık Yataş marka yatak ve 10 yıllık İstikbal marka yatak olmak üzere sorunsuz bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Ancak Armis marka yatak maalesef beklentilerimi karşılamadı ve sorunlar yaşamama neden oldu. Armis'in WhatsApp hattına durumu bildirdim ancak paket açıldığı için iade kabul etmiyorlar. Paketi açmadan ürünü denemenin mümkün olmadığını anlamalarını beklerdim. Üst model bir yatakla değişim yapmayı ve aradaki farkı ödemeyi teklif ettim, fakat bu teklif de kabul edilmedi. Bir bilirkişi bekleniyor ve bu süreçten dolayı oldukça yoruldum. Yazışmalarımızı incelediğinizde yaşadığım sorunları daha iyi anlayabilirsiniz. Maalesef, Armis yatak konusunda yaşadığım deneyimden dolayı memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum.

12 Haziran 2024 09:21 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız stresli sürecin, memnuniyete dönüştürülmesi için sizlere en kısa sürede ulaşacağımızı bildirmek isteriz, Armis Yatak A.Ş Satış Sonrası Hizmetler 0 850 640 03 33 / 6019 dahili

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Armis Yatak Armis Bio Balans Yatak Çöküntü Yaptı

23 Eylül 2023 10:38
Özlem sonuçtan memnun

Armis Yatakta Memnuniyetsizlik Ve Çözüm Eksikliği

Özlem
19 Eylül 22:38
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Armis Yatak Ve Baza'da Çökme ve İlgisizlik Sorunu

Sedat
12 Temmuz 02:36

Nazmiye
17 Nisan 2024 13:51
Armis Yataklarda Çökme Oldu
Memo sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yastık Ve İade Sürecinde Sorunlar

Memo