Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Armada Saat Orijinalliği Şüpheli Ürün

20 Ekim 2023 16:05

Armada saat orijinalliği şüpheli saatler satıyor. Benim başıma geldi. Tissot marka saat aldım orijinal diye saat baktım durma yapıyor. Sordum mağazaya bize gönderin yapalım dediler. Neyse gönderdim.
Saat tam 50 gün garantide kaldı. Her sorduğumda yapılınca gelir deyip geciştiriyorlar. Mekanik sıkıntı olabilir dedim. Belki uzayabilir dedim. Bir şey demedim. Yasal olan süreyi fazlasıyla geçtiler.

Zaten sormasan göndermeye bile niyetleri yok. Neyse saat 50 günün sonunda geldi. Sevindim. Biraz taktım bir de baktım saatin içindeki 5 rakamı yerinden çıkmış, sinir oldum. Ondan sonra aradım, mağazaya sorunu anlattım kargodan kaynaklı deyip topu kendinden attılar. Tabi sorun mağaza kaynaklı mı kargo kaynaklı mı ben bilmiyorum. Neyse yine gönderdim, saati sözde garantiye dedim, herhalde bu sefer saat erken gelir sorun çok büyük değil,5 rakamı takılacak. Neyse saati gönderdim. Her sorduğumda yapılınca gelir diyorlar yasal olan süreyi yine geçtiler. Defalarca aradım o kadar arama karşı saati 35 günün sonunda zar zor gönderdiler. Bir de milleti yanıltıyorlar. Saat nerede diyorum kargoya verildi diyorlar. Kargoya gittiğimde size ait kargo yok diyorlar.
Mağazaya sordum yok yetişememiş deyip geciştiriyorlar. Dedim saati kargoya vermemişsiniz, saati neden kargoya verdim diyorsunuz, gidiyorum bu sefer kargocularla kötü oluyorum.

Neyse saat geldi. Saati taktım koluma saatin durma sorunu baktım, aynı şekil devam ediyor. 5 saatin sonunda saat tekrar durdu, tekrar telefon açtım, telefonu açan şahıs saati 5 gün taktığını söylüyor. Gülünç bir şekilde ve saatin çalıştığını söylüyor. Ben yalan mı söylüyorum dedim, saat çalışmıyor iade almıyorlar. Zaten bir de gidip yasal yollara başvurabilirsiniz diyorlar.

Neyse Tissot gruptan saatin orijinalliğini sordurdum, kaydı yokmuş. Bunu mağazaya sordum biz farklı bir distribitöruz diyorlar. Dedim sizin farklı bir distribütör oluşunuz, saatin orijinalliğini değiştirmez. Saat sonuçta Tissot gruptan geliyor.

Şikayet edeceğim zaten yasal olarak haklarımı arayacağım. Ayrıca telefona çıkan şahıs müşterilerle nasıl konuşacağını bile bilmiyor. Bir de saat servise gitti mi o saate nasıl bakım yapılmış ne yapılmış, bunun belgelenip gönderilmesi lazım. Saat garanti kapsamında olsun olmasın.

Tuğrul
Tuğrul

Ben de bu firmadan Tissot saat almayı düşünüyordum eğer sizin yorumu okumasaydım. Teşekkür ederim paylaşımınız için. Umarım yasal yollarla sorunu çözersiniz.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Armada Saat Armada 'dan Aldığım Tissot Powermatic Prx 80 Sorunu

29 Eylül 2023 16:35