Hatice sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 11:40

Manisa Merkez ilçesi Aris Güzellik Merkezinde Mikroblading işlemi için randevu aldım gittim kaşlarım yapıldı. Görüşmede Maximum dayanma süresi 1.5 2 yıl arasında değişir dediler. Bana yapılan kaş işlemi 5 gün sonra silindi aradığımda normal olduğunu ve rötuş işleminde düzeleceğini ilettiler. 20 gün sonra işlem için gittim yapıldı ve salı günü yapılan işlem sonrasında yüzümü 3 gün yıkamadım bugün pazar ve kaşlarım silindi resmen küçük toz tanesi kıvamında boya tanecikleri çıkmakta ben bu işlemi bu firmaya karşılığını alacağım ümidi ile gittim 2500 TL para ödedim ve bu rakamın altında çok fazla alternatif varken kaşlarım yine silindi ve gölge gibi saçma bir görüntü kaldı kendi kaşlarım ve silinen yer 2 renk dolaşıyorum şimdi mecburen biraz bekleyip başka bir merkeze düzeltmek için gideceğim eğer güzel bir kaş uygulaması için bir yer arıyorsanız bu Manisa Aris Güzellik merkezi olmasın firma bana da yok cildin yağlı yok yüzünü yıkamışsındır diye bir açıklama ile asla gelmesin cildim yağlı olsa bile maksimum 1.5 sene giden bir uygulamayı ben 2 ay bile kullanamadım. Yüzümde hayal kırıklı boşuna giden bir para bence kaş uygulaması için gidebilecek bir merkez değil

Seyhan
Seyhan

Avukata başvurdum faturamı yollayın mahkemeye gideceğim diye arayın para iadenizi öyle alabilirsiniz ben aldım çünkü

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 22:03
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Aris Manisa Aris Microblanding

12 Haziran 2024 19:01