Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri A*** E*** D**** Çukurambar

17 Eylül 2023 17:44

Lütfen yorumları okuyun! Kurumsal bir yer olsun diye kalıcı eyeliner işlemi için tercih ettim aynı gün sabah indirimli kaş yapılır geldiniz onu da yaptırın dediler. İkna oldum. 5500 lirayı gönderdim hesaplarına sonra yukarı çıktım kaş için kimse yok yapacak dedim aşağıdan para ödedim randevu var denildi sonra aşağı yukarı bayağı dolaşıp bekledikten sonra S****** hanımla çalıştık (kendisi kesinlikle iyi bir insan ondan yana sorun yok elinden gelenin fazlasını yapıyor) ama kaşım kendi kaşımdan daha ince oldu. Rötuşta çözeriz dedim. Rötuş için izin aldım iş yerinden 10 dakika önce aradılar geliyor. Musunuz diye evet dedim sonra eyelinerı yapan arkadaş ayrılmış hiç kimsenin birbirinden haberi yok ertesi güne kaldı işim. Kaş rötuşunu yaptık. Göz rötuşunda zaten işi ilk yapan m*** hanım yapsın istedim. Sonra uyuşmama mıdır iğneyi bayağı hissettiğim için geri durdum ve rötuş olmadı haliyle ertesi gün aradım bir konuşalım ikinci bir ücret alınabilir denildi hala bana dönülecek kaldı ki yapan kadın da evet geri durdunuz diyor rötuş yapılamadı yani yapılamayan bir işlem için neden ikinci kere ücret ödeyeceğim. Dönseler de gitmeyeceğim zira para iadesi gibi bir şey söz konusu değil. Kimse birbirinin ne yaptığını bilmiyor karşınızda da muhatap kesinlikle yok. (S****** hanım dışında) o yüzden gidilmemeli B**** b****** var nice adı duyulmamış güzellik merkezi dahi buradan iyidir. Bir rötuşla beni kaybetmediniz ancak nice arkadaşıma buranın nasıl bir yer olduğunu özel olarak belirtiyorum. Sonrasında ne bir fiş ne bir fatura bunlar zaten hak getire işlemi yapıp vergi algı olayları asla yok

Esra sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 13:17
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 11:40
Aris Güzellik Merkezleri Hizmet Memnuniyetsizliği Memnun Kalmama
Asli sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 18:46

22 Haziran 2023 14:06